Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw herkent eigen man bij Opsporing Verzocht, brengt hem naar het bureau

Het zal je maar gebeuren...

Opsporing Verzocht

Dat je als partners zijnde niet alles tegen elkaar zegt, is begrijpelijk. Sommige dingen houd je nou eenmaal liever voor jezelf. Maar dat je vrouw achter je geheim komt tijdens een aflevering van Opsporing Verzocht is toch wel een extremiteit. Toch overkwam het een man uit Den Haag afgelopen dinsdagavond. Dit terwijl het zijn eigen idee was om naar het programma te kijken.

Het verhaal werd op Instagram gedeeld door de politie Scheveningen. "Wat gisteravond een gezellige avond op de bank voor een stel uit Den Haag had moeten worden, pakte net iets anders uit", aldus het bericht. "Toen zij eenmaal op de bank zaten met wat lekkers te eten en drinken besloot de man des huizes de afstandsbediening te pakken en te zappen naar Opsporing Verzocht."

Gewapende overval

Volgens de politie werd er op dat moment een item uitgezonden over een gewapende overval op een Rotterdamse juwelier. En ja hoor, de Hagenees was in beeld en zijn vrouw herkende hem direct.

Voor de man zelf was het natuurlijk een verrassende wending op de ogenschijnlijk gezapige avond. Maar voor zijn vrouw was de schok natuurlijk nog veel groter. "De vrouw heeft hem direct afgeleverd bij ons op het bureau", schrijft de politie. "De man zit nu ingesloten en het onderzoek is in volle gang."

De vraag is: wat zou u doen als u uw partner terug zou zien in Opsporing Verzocht?

Bizar
  • Opsporing Verzocht, NU.nl
  • Videostill Opsporing Verzocht