doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Opnieuw een ‘vergismoord’ - liquidatie klusjesman Beuningen was een fout

In juli vorig jaar werd de Turks-Nijmeegse klusjesman Mehmet Kılıçsoy klemgereden door twee gemaskerde mannen in een busje. Kılıçsoy werd neergeschoten vanuit het andere voertuig, waarna hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleed. Het had alles weg van een criminele liquidatie, maar niemand wist waarom de klusjesman vermoord zou zijn. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Opnieuw een ‘vergismoord’ - liquidatie klusjesman Beuningen was een fout

Het ongeval, dat plaatsvond op 6 juli 2020 aan de Burgemeester Geradtslaan, wekte meteen verbazing op. De politie was vrij zeker dat het om een liquidatie zou gaan, maar niemand uit de omgeving van het slachtoffer had enig idee waarom de moord plaatsgevonden zou hebben. Na lang onderzoek kwam de politie uiteindelijk uit bij een moestuinencomplex in Weurt, maar ook daar liep het spoor dood. Het slachtoffer bleek op geen enkele manier aan de criminaliteit te linken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Doelwit

Het onderzoek loopt ondertussen nog steeds, maar de insteek is ondertussen wel veranderd. De verwachting is nu dat er sprake is van een zogenaamde ‘vergismoord’. Kılıçsoy zou niet het echte doelwit geweest zijn. De politie weet alleen niet wie er die dag eigenlijk geliquideerd zou worden. Behalve de twee busjes van de moordenaars, die vermoedelijk uit de regio Amsterdam komen, heeft de politie weinig aanwijzingen in handen.

Vanavond krijgt de zaak extra aandacht bij Opsporing Verzocht. Daarin zullen onder andere beelden van de auto’s en een aantal personen uit het onderzoek in beeld worden gebracht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws