Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de oogverblindende vriendin van Davy Klaassen (in bikini)

Davy Klaassen is een middenvelder met een imposante carrière. Zo speelde hij onder andere voor Ajax, Werder Bremen en is op dit moment in dienst van het Italiaanse Internazionale. Met zo'n cv kan je een leuke vriendin aan de haak slaan. Nou Davy, dat is gelukt.

Davy Klaassen

Veel mensen denken bij de middenvelder misschien vooral aan de aansteker waarmee hij werd bekogeld tijdens Feyenoord-Ajax in de KNVB Beker. Maar als je onderstaande foto's van Klaassens vriendin ziet, dan vergeet je die aansteker direct en denk je voortaan waarschijnlijk alleen maar aan haar als je de voetballer ziet. En terecht.

Haar naam: Laura Benschop. En gelukkig voor ons pleurt ze genoeg foto's in bikini online, zoals onderstaand plaatje dat geschoten is in Canada.

Hoe de vonk precies is overgeslagen tussen de twee is niet bekend, maar het liefdesvuurtje brandt nu in ieder geval volop. Klaassens haar lijkt er zelfs van te gaan groeien - waar zijn kapsel eerder iets weg had van een behaarde biljartbal, heeft hij nu weer een leuk bosje op zijn hoofd zitten.

De twee hebben inmiddels al zeven jaar een relatie. Dan komt uiteindelijk ook die gevreesde volgende stap: trouwen. Ook Davy moet eraan geloven en is sinds juli verloofd met Benschop.

Voor het geld hoeft Laura het in ieder geval niet te doen, want ze kan zichzelf prima onderhouden. Ze is naast haarstyliste zelfs afgestudeerd criminoloog. In bikini zou ze trouwens ook een prima afleidingsmanoeuvre zijn voor criminelen. Voor de afwisseling doet de brunette ook nog wat TikTok erbij. Gewoon, omdat het kan.

De twee houden het in ieder geval al lang vol samen. Nu stappen de twee in het huwelijksbootje en beloven ze elkaar trouw, in harige én kale tijden, zo stellen wij ons voor.

Vrouwen
  • Instagram
  • Instagram, NL Beeld / Proshots