Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de beeldschone verloofde van Matthijs de Ligt

De voetballer heeft niets te klagen.

Matthijs de Ligt

Matthijs wist de dochter van oud-Ajacied en advocaat Keje Molenaar aan de haak te slaan. De 23-jarige Annekee gaat de profvoetballer - ondanks haar leeftijd - overal achterna. Zo vertrok ze met hem vanuit Amsterdam naar Turijn toen De Ligt bij Juventus ging spelen. Inmiddels zitten de twee samen in de Duitse stad München, waar de voetballer nu speelt.

Het is absoluut geen toeval dat Molenaar zo knap op de foto staat. Ze is namelijk werkzaam als model en weet dan ook précies hoe ze moet poseren voor de camera. Daarnaast is ze goed bevriend met de zusjes Van Lexmond, waarvan Jetteke van Lexmond een professioneel fotograaf is. Ook voormalig topmodel Doutzen Kroes en Annekee zien elkaar regelmatig. Dan zou je misschien denken, wat een 'oude' dames in vergelijking met een 23-jarige. Aan Vogue Living liet het stel al eens doorschemeren dat ze zich ouder voelen dan hun eigen leeftijd.

Op het Instagram-account van het model kunnen al haar volgers meegenieten van haar leven met de profvoetballer. Zo hebben ze samen twee honden en weet Annekee zich prima te vermaken in de Duitse stad. Daarnaast moedigt ze De Ligt natuurlijk aan vanaf de tribune. Hierbij past ze zelfs haar kleding aan. Zo zat ze bij Juventus vooral in het wit en zwart op de tribune. Een échte dus.

Matthijs heeft ook zéker door wat voor vrouw hij aan de haak geslagen heeft, dus die dacht ik doe er mooi een ring omheen. De twee zijn dan ook - sinds dit jaar - met elkaar verloofd. Strak plan De Ligt, op zo'n Annekee Molenaar kun je beter maar zuinig zijn. Snel dat huwelijksbootje in.

Sport
  • Instagram, Vogue Living
  • NL Beeld / Proshots