Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: model Robin Holzken, de heerlijke en kersverse verloofde van radio-dj Bram Krikke

De Qmusic radio-dj is donderdag op één knie gegaan om Robin Holzken ten huwelijk te vragen. Wij zetten de mooiste plaatjes van het model voor je op een rijtje. 

Bram Krikke verloving Robin Holzken

Woensdag maakte kickbokser Rico Verhoeven bekend verloofd te zijn met zijn topfitte Naomy van Beem, nu is het de beurt aan de man met de bijna net zo bekende snor als Johan Derksen: Bram Krikke. Hij ging in 'The Big Apple' op één knie om de bloedmooie Robin Holzken na twee jaar relatie ten huwelijk te vragen.

Voor ons reden om eens keihard in het Instagram-account van mevrouw Holzken te duiken en wat pareltjes tevoorschijn te toveren. Zo hebben wij ook wat leuks aan die hele verloving. Want eerlijk is eerlijk: het is een prima vangst van de 29-jarige radio-dj.

"She said yes", schrijft Krikke in zijn Instagram-post, waarop ook Rico Verhoeven (net als vele andere BN'ers) reageert om het stel te feliciteren.

New York

Voor Robin Holzken is de locatie van het aanzoek allesbehalve een vreemde stad, want mevrouw heeft enige tijd in New York gewoond voor haar werk. Dat hielp haar carrière als model ongetwijfeld, want zelfs het bekende lingeriemerk Victoria's Secret - ook Doutzen Kroes en Romee Strijd werkten hiervoor - wilde de vriendin van Bram op de plaat zetten. Echter besloot Holzken voor de radio-dj in het vliegtuig te stappen en terug te verhuizen naar Nederland. Als dat geen echte liefde is...

'Mooiste vrouw van Nederland'

Al voordat Bram een relatie had met Robin, en haar überhaupt persoonlijk kende, noemde de snorremans zijn inmiddels verloofde 'de mooiste vrouw van Nederland'. Destijds dacht de radio-dj overigens dat het beeldschone model veel te hoog gegrepen was, maar het is hem toch maar even gelukt om haar hart te veroveren. En nu zit er dus ook nog een ring om haar vinger. Prima gedaan hoor, Bram.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank