Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de kneitermooie dochter van Ajax-trainer John van 't Schip

John van ‘t Schip is tot en met het eind van het seizoen de interim-trainer van het in crisis verkerende Ajax. Mocht hij de Ajacieden ook niet aan het voetballen krijgen, dan kan hij nog beter zijn dochter opstellen. Ze zal vast wel wat voetbalkwaliteiten meegekregen hebben in de genen.

John van 't Schip

Van ‘t Schip kan in ieder geval niet meer zakken op de ranglijst. De Amsterdammers staan momenteel namelijk al op de laatste plaats. Een beetje versterking kunnen de spelers dus wel gebruiken. Misschien wel een taak voor Estelle. Ze lopen sowieso al als wijven te voetballen in de ArenA.

Daarnaast is zij misschien wel een goede publiekstrekker voor Ajax. Ze is namelijk een kneitermooie vrouw. Dan maakt het niet eens meer uit of je tegen een bal kan trappen. Er zullen genoeg mensen voor Estelle naar het stadion komen. Als je denkt dat je met haar op date kan, heb je het echter mis. Estelle heeft namelijk al een relatie. Balen.

Waar bekende families zoals de Meilandjes en de Hazesjes de media gebruiken als een soort berichtendienst waar ze kunnen bekvechten met elkaar of anderen, is dat bij de familie Van ‘t schip niet zo. Op Instagram is te zien dat ze een sterke band heeft met haar vader.

Estelle zorgt er bovendien voor dat ze regelmatig ons kouwe kutweer inruilt voor de zon. Zo zien we haar veel op het strand van warme landen zoals Kroatië en Costa Rica. Heerlijk met blote voeten over veel te heet zand lopen, dat vervolgens in je bilnaad terecht komt. Dat is vakantie.

Bij zo'n tripje hoort natuurlijk ook een drankje. In dit geval is dat Corona (de leuke variant).

Kijken naar Estelle lijkt momenteel een betere optie dan kijken naar een wedstrijd van de Amsterdammers. De beste optie is misschien nog wel naar Estelle kijken terwijl Ajax speelt.

Sport
  • Instagram
  • NL Beeld / Proshots