Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: in lingerie gehulde Katja met een banaan in bed

Katja is inmiddels al bijna 50 jaar oud, maar om haar strakke lijf te behouden moet ze wel de nodige vitamientjes nuttigen. Vandaar een banaan.

Katja Schuurman

Katja, een sexy pakje en een banaan. Eigenlijk heeft Instagram niet meer nodig dan dan. Het jammere is alleen: ook Leo Alkemade heeft zich een plekje naast Katja in bed verschaft. De shoot zal dan ook te maken hebben met de film De Mannenmaker, waarin beide BN'ers een rol spelen.

Die Leo boft maar met deze rol. Vele mannen dromen ervan om met krullenbol Katja het bed in te duiken. En Leo doet het gewoon. Dan maakt het ook eigenlijk niet meer uit wat je betaald krijgt voor je werk, dit pakken ze hem nooit meer af.

Pak Melk

Als we verder scrollen op Katja's Instagram-pagina, lijkt haast de complete schijf van 5 voorbij te komen. Naast poseren met bananen heeft de actrice namelijk ook wat met calcium, zo blijkt uit onderstaande foto. Iets wat haar destijds behoorlijk veel gelazer opleverde met allerlei anti-melkgroeperingen op het internet. 'Zuivel is de duivel', aldus woeste mensen in de comments. Dit terwijl Schuurman later zei eigenlijk nooit dierlijke, maar vooral plantaardige varianten te gebruiken. Kortom, een storm in een glas havermelk.

Moet de actrice dan altijd eerst iets uit de koelkast of fruitmand graaien voordat ze een sexy plaatje schiet? Zeker niet. Onderstaande foto plaatste ze onder het motto: "Beter naakt dan met een masker." En dat zonder Snickers, kilo bamigroenten of pak vegetarische vissticks.

Wat ze precies met het bijschrift bedoelt, mag Joost weten, maar het levert wel uitstekende beelden op. En dat is ook wat waard.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst, Instagram