Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de bloedmooie vriendin van Oranjespeler Denzel Dumfries

Hij is momenteel de held van het Nederlands Elftal, Denzel Dumfries. Met zijn weergaloze rushes is de verdediger niet meer weg te denken uit Oranje. Hij heeft echter ook een bijzonder knappe vriendin.

Denzel Dumfries

Denzel Dumfries was de held van het EK 2020 (dat werd gehouden in 2021, corona enzo…). Hij scoorde twee keer in de groepsfase en speelde zo een belangrijke rol tijdens deze wedstrijden. Buiten het veld weet Dumfries ook te scoren. Hij heeft namelijk een beeldschone vriendin.

Het liefje van de voetballer is Jaimy Kenswiel. De twee hebben al lang een relatie. Ze ontmoetten elkaar in de tijd dat Dumfries nog bij Sparta speelde, in de periode van 2015 tot en met 2017. Daarna vertrok de back naar SC Heerenveen om later bij PSV en Internationale terecht te komen.

Een voetbalcarrière moet je een hoop tijd insteken, maar Jaimy is zelf ook druk. Zo is ze druk met haar eigen webshop. Verder is ze in te huren als styliste en partyplanner. Toch zorgt ze er ook voor dat ze af en toe kan ontspannen. Beetje liggen in een grote stoel op het water en zo. Altijd lekker.

Het lijkt erop dat Jaimy het liefst altijd op reis zou willen gaan. Zo zet ze onder één van haar posts ‘Looking for my next vacation’. En tja, dat hadden wij ook gedaan als we het salaris van Denzel tot onze beschikking hadden.

Uit het Instagram-profiel van Kenswiel blijkt dat ze van water houdt. Zwembaden, strand en ga zo maar door. Eigenlijk overal waar het goed toeven is in bikini.

Wanneer het stel vrij is, wordt er niet alleen in de zon gelegen, ook uitjes horen bij het programma. Zo zien we dat het stel afgelopen zomer zichzelf op een paard heeft gehesen. Beetje cowboytje spelen. Heerlijk.

Al met al lijkt het liefdeskoppel het goed voor elkaar te hebben. Denzel zal ook wel tevreden zijn denken wij. En wij ook, zolang Denzel blijft presteren in een oranje shirt.

Sport
  • MAN MAN
  • NL Beeld / Proshots