Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zoon (15) Emile Ratelband al weken vermist: 'Vreselijk'

Een drama voor de positiviteitsgoeroe.

Emile Ratelband

De zoon van Emile Ratelband blijkt al weken vermist, zo schrijft Linda.nl. De 15-jarige Emilio is 23 augustus voor het laatst gezien in Laren, Noord-Holland. Ratelband spreekt bij Bekende Buren over een 'nachtmerrie' wanneer hem gevraagd wordt naar de situatie. Emile: "Ik ben natuurlijk aan het einde van mijn Latijn. Elke dag ben ik ermee bezig. Vreselijk gewoon."

De positiviteitsgoeroe woont zelf tegenwoordig in Thailand en heeft ook geen contact met de moeder van z'n zoon, Moon van Buuren. Wel laat hij weten dat de politie is ingeschakeld en dat er een beloning van vijfduizend euro klaarligt voor degene met de gouden tip - 0900-8844 of mailen naar emiliovermist@gmail.com.

Negen kinderen

Vandaag de dag is Emile Ratelband (74) vader van maar liefst negen kinderen: Rolls, Minou, Charles, Beau Aimée, Georgine, Emilio, Royce, Betheke-Pleun en Willibrord. Die kinderen komen uit drie relaties. Daarnaast kwam zijn jongste zoon ter wereld via een draagmoederschap. Het ventje werd vorig jaar geboren en is vernoemd naar wijlen Willibrord Frequin. Ook is Ratelband sinds 2011 al opa.

Nieuws
  • Linda.nl, Bekende Buren
  • NL Beeld / Patrick van Emst