Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriendin van Rico Verhoeven laat het internet zweten met bikinifoto's

Fit, fitter, fitst.

Rico Verhoeven

Terwijl het kwik weer een beetje richting Nederlandse temperaturen daalt, is het op social media altijd bloedje heet. Althans, als je de juiste pagina's bezoekt, zoals die van Naomy van Beem.

De vriendin van Rico Verhoeven is namelijk niet vies van een fotoshoot in de buitenlucht. Bikinietje aan, egaal gebruinde huid in de zon en niet te vergeten: een belachelijk fit lichaam.

Mag ook wel, de überfitte blondine is immers personal trainer. Zo'n gedisciplineerde calorieënteller die zich dagelijks het zweet in de naad traint en anderen begeleidt in hun poging een retestrak lijf te kweken.

Van Beem en Verhoeven

De 34-jarige personal trainer werkte onder meer samen met Kim Feenstra, rapper Boef, Jandino en, ja ja, Rico 'The Prince of Kickboxing' Verhoeven. En met die laatste zweet ze dus inmiddels ook op andere plekken dan in de sportschool. In ieder geval sinds begin vorig jaar. Op Valentijnsdag 2022 stelde de wereldkampioen zwaargewicht zijn nieuwe vriendin via Instagram voor aan het internetvolk.

Naast haar werkzaamheden als personal trainer is Van Beem ook behoorlijk actief met haar bedrijfje NVB Hustle Hard. Daarmee probeert ze allerlei fitness-benodigdheden en voedingssupplementen te slijten. En met Naomy zelf als uithangbord moet dat geen enkel probleem zijn, zo stellen wij ons voor.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media