Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dries Roelvink: 'Ik geloof niet dat hij zijn gezin op het spel zou zetten om een keer vreemd te gaan'

Over bijna elke BN'er is tegenwoordig 'juice'. Behalve over Frans Bauer natuurlijk. Volgens Yvonne Coldewijer is Frans namelijk wel een trouwe echtgenoot. Toch denkt Dries dat er nóg eentje rondloopt die zeker zijn handjes thuis houdt wat andere vrouwen betreft.

Dries Roelvink

Onlangs was de zoon van Dries, Dave Roelvink, aan de beurt. Zijn naam verscheen op het beruchte roddelkanaal van Yvonne Coldeweijer. "Dave is een dj met boekingen in clubs in het buitenland. Er gaan helaas echt dingen over hem rond", aldus de 'juice-koningin'. Waar het precies om zou gaan, is nog niet duidelijk. Daar lijkt de roddeltante hard mee bezig te zijn. "Ik hoop natuurlijk op iets meer verschillende spionnen, zodat ik het uiteindelijk ook kan brengen", liet ze weten.

Reactie van vader Dries

Veel BN'ers kiezen er tegenwoordig voor om gewoon niet te reageren op de roddels. Dave nam hetzelfde besluit. Daar dacht Dries echter anders over. Hij laat zich uit over de kwestie in een gesprek met het roddelblad Weekend.

"Ik geloof niet dat hij zijn gezin op het spel zou zetten om een keer vreemd te gaan", aldus Roelvink. Volgens de zanger is zijn oudste zoon juist ontzettend veranderd de afgelopen drie jaar. Dit zou te maken hebben met het feit dat Dave geen druppel alcohol meer drinkt en ook van de drugs af kan blijven. "Daar komt nog bij dat hij constant met die kleine jongen van ze aan het rondsjouwen is", gaat de gele zwembroekfanaat verder.

Wat Dries betreft zijn de roddels over zijn zoon dus absoluut niet waar. "Kijk, je weet hoe Yvonne is, ze gooit een balletje op en hoopt op reacties, dat is nu eenmaal haar ding." Laten we hopen voor Dave dat z'n ouwe gelijk heeft.

Entertainment
  • Weekend, Ditjes en Datjes
  • NL Beeld / Robert Meerding