Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: schaarsgeklede Doutzen Kroes poseert samen met ander sexy topmodel

Topmodellen zien er op de foto altijd goed uit. Wanneer ze in bikini worden gefotografeerd dan zien we pas echt de schoonheid van de dames.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes bivakkeert momenteel in Griekenland voor een welverdiende vakantie. Ze is hier niet alleen, samen met haar collega Candice Swanepoel is ze in het zuiden van Europa om het er eens goed van te nemen. De twee dames poseren op een bootje en dragen daarbij slechts een kleine bikini. Op de foto kunnen we zien waarom dit duo model is geworden.

Het is niet het enige pikante vakantiekiekje dat Doutzen de afgelopen tijd gedeeld heeft. Onlangs konden we haar ook al bewonderen in bikini. Op de foto wordt het topmodel uit de zee getild door haar vriend Sunnery James. Wel vinden sommigen van haar volgers dat ze erg dun is geworden. Ach, er is in ieder geval nog genoeg van Doutzen over om te bewonderen.

Ook Swanepoel lijkt er geen moeite mee te hebben haar lichaam in de showroom te stallen. Zo deelt ze een plaatje waarin we zien dat ze op een stoel zit zonder bikini, bh of topje. Het enige wat ons ervan weerhoudt om de boezem van het model te aanschouwen zijn haar handen. Toch jammer.

Wanneer we een blik werpen op het Instagram-profiel van Candice, zien we dat ze niet alleen in Griekenland schaarsgekleed door het leven gaat. Als model poseert Candice regelmatig in bikini. Een goede reden om haar nog een lange, lange carrière toe te wensen.

Want eerlijk: deze twee topmodellen kunnen nog wel een tijdje mee. Op de catwalk, in een bootje, op het strand of in de achtertuin, laat die foto's maar komen. In bikini is leuk, maar zonder mag natuurlijk ook. Wij zijn de moeilijkste niet.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Abaca Press, Instagram