Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Foto's: dit is Thijs Römers minnares Noor de Groot

Thijs Römer, de ooit zo succesvolle acteur die in zijn leven twee bloedmooie vrouwen aan de haak wist te slaan. Eerst Katja Schuurman, één van Nederlands meest sexy vrouwen. Daarna Igone de Jongh, de knappe balletdanseres. Ondanks zijn succesvolle carriere en deze bijzondere vrouwen aan zijn zijde, weet Römer er één grote shitshow van te maken.

Thijs Römer

De afgelopen weken is één ding heel zeker geworden: niemand wil nu in de schoenen van Thijs Römer staan. De acteur is onlangs veroordeeld vanwege online zedendelicten met minderjarige meisjes. Zowel de acteur als het OM zijn in hoger beroep gegaan. Wat een ellende heeft de acteur veroorzaakt. Na het horen van zijn straf begin augustus, werd afgelopen week bekendgemaakt dat de acteur in hoger beroep gaat. Maar dit was niet het enige slechte nieuws voor Römer. Ook zijn affaire met influencer Noor de Groot ligt op straat. Dit heeft de man van de influencer zelfs bevestigd. Maar wie is minnares Noor eigenlijk?

Queen of Jetlags

Noor de Groot is getrouwd met Sander Kleinenberg. Dat maakt haar dan ook eigenlijk Noor Kleinenberg. Toch was ze een hele tijd bekend als 'Queen of Jetlags'. Zo noemde ze zichzelf jarenlang op haar Instagram-pagina, omdat ze veel met haar vriend, Sander, meereisde. Wat begon als een grappige bijnaam, werd het haar handelsnaam. Als influencer timmert ze op het platform al heel wat jaren aan de weg en met succes. Op dit moment zijn er zo'n 710K mensen die geïnteresseerd zijn in het leven van Noor.

Getrouwd met Sander

Waar mevrouw eerder nog haar naam van 'Queen of Jetlags' veranderde in 'Noor Kleinenberg' op Instagram, is deze toch weer veranderd naar 'Noor de Groot'. Want manlief Sander, tevens vriend van Römer, zal wel niet héél blij zijn geweest met het nieuws dat de twee met elkaar tussen de lakens hebben liggen ketsen. Als kers op de taart heeft de acteur het stel zelfs getrouwd in 2021. Oei.

Sander heeft aan Life of Yvonne, oftewel Yvonne Coldeweijer, bevestigd dat Noor inderdaad de fout in is gegaan met de acteur. De twee hebben elkaar ontmoet in een hotel in Limburg. Volgens Yvonne is het niet bij deze ene keer gebleven. "Hij gelooft haar dat het maar eenmalig was en hij geeft Thijs er de schuld van", aldus Coldeweijer op Instagram.

Thijs en zijn vrouw Igone de Jongh hebben nog niet gereageerd op de verhalen rondom de affaire. Er gaan geruchten rond dat Igone wil scheiden van de acteur.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Life of Yvonne, FHM
  • NL Beeld / Heukers Media