Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Katja Schuurman reageert voor het eerst op veroordeling ex Thijs Römer

Katja reageert.

Katja Schuurman

Er hangen al lange tijd donkere wolken boven het hoofd van Thijs Römer. Waar het leven van de 45-jarige acteur voorheen rozengeur en maneschijn leek, is de boel in korte tijd volledig omgeslagen. Stukje bij beetje kwam naar buiten dat Thijs online zedendelicten pleegde met minderjarige meisjes. Römer is veroordeeld voor een aantal van die feiten en moet een maand de bak in. Vandaag werd echter bekend dat de acteur in hoger beroep gaat.

Ook blijkt hij naast zijn relatie met Igone de Jongh nog te snoepen uit de winkel van influencer Noor de Groot. De acteur heeft De Groot nota bene nog getrouwd toen zij met zijn goede vriend Sander Kleinenberg in het huwelijksbootje stapte. Ondertussen deelde hij het bed met de Amsterdamse.

Reactie Katja Schuurman

Het rommelt dus behoorlijk in Huize Römer. Iets wat ongetwijfeld impact heeft op zijn ex en moeder van zijn dochter Katja Schuurman. Alleen hield zij zich lang stil over de strapatsen van Thijs. Tot vandaag.

"Niet omdat ik vind dat ik daartoe verplicht ben, maar omdat ik inmiddels de behoefte voel om iets te zeggen", aldus Katja. Ze voelt 'diepe pijn' door 'een deel van het gedrag en een deel van de keuzes' van Römer. Maar ook: "Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit laten vallen."

Tot slot geeft Katja aan gesprekken te voeren met hun dochter. En dat ze er alles aan zal doen om vader en dochter een 'zo normaal en liefdevol mogelijke relatie' te laten hebben.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst