Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Makkelijk lid worden van de 'mile high club'? Er is nu een speciaal 'seksvliegtuig'

Tijd om een GoFundMe te starten voor jezelf of je vrienden.

sexvliegtuig

Afbeelding boven ter illustratie

Altijd al gedroomd van een lidmaatschap van die felbegeerde mile high club maar te bang om ook daadwerkelijk van bil te gaan in de krappe wc-cabine van een vliegtuig? Dan is dit seksvliegtuig dé oplossing. Geen gedoe met ingewikkelde standjes, ongemakkelijke geluiden en de beschuldigende blikken van de rij passagiers die stonden te wachten terwijl jullie in natura contributie betaalden voor deze exclusieve vereniging. Voor maar $1.000 kun je een plaatsje reserveren aan boord van het seksvliegtuig. Bestemming? Totaal niet belangrijk. Seks op 10 kilometer hoogte is het einddoel.

Sky high hoogtepunt

Seks kan overal; in bed, bad, buiten... maar dus ook aan boord van de Love Cloud, een seksvliegtuig dat rondjes vliegt boven Las Vegas. Het enige doel van het vliegtuig is om passagiers een onvergetelijke seksuele ervaring te bieden. Het vliegtuig is een privéjet bestuurd door een piloot genaamd Anthony. En de grote ambitie in zijn leven is om jou genot te faciliteren. En natuurlijk dat lidmaatschap aan die club waar je altijd lid van hebt willen zijn: de mile high club. Het vliegtuig heeft een tweepersoonsbed aan boord en voor de kleine prijs van $995 mag je 45 minuten rollebollen terwijl Anthony boven Sin City rondvliegt. Wil je wat extra tijd besteden aan voorspel? Dan kun je voor $1.495 anderhalf uur vleesworstelen aan boord.

Exhibitionisme

Vooral voor mensen die graag bekeken of beluisterd worden is de Love Cloud de perfecte uitkomst: Anthony kan namelijk precies voelen en horen wat je doet. Hij vertelde de New York Post: "Als het vliegtuig schommelt weet ik vaak wie waar is en wie het eerst bewoog." Interesting... Klinkt als een droombaan, Anthony. Vooral wanneer de beste piloot ook nog vertelt dat hij af en toe gevraagd wordt om mee te doen: "Het is een vliegtuig met één piloot en ik kan de cockpit niet verlaten," vertelt hij aan de Post. "Ik hou van seks, maar ik hou nog meer van vliegen." Mogen we allemaal een passie vinden als die van Anthony. En de wilskracht van de beste man.

Lifestyle
  • InsideHook
  • Adobe Stock