Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen: 'Thijs Römer moet één ding doen'

De vaste kijkers hebben er bijna drie maanden op moeten wachten, maar het VI-trio is weer back in talkshowtown. Het was qua nieuws een roerige zomer dus veel zomernieuws passeerde de revue. Ook de veroordeling van acteur Thijs Römer.

Derksen

Römer werd onlangs veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur en 3 maanden celstraf waarvan 2 maanden voorwaardelijk vanwege online zedendelicten met minderjarige meisjes. Dat betekent dat de acteur een maand de gevangenis in moet.

Römer krijgt deze straf, omdat hij met diverse minderjarige meisjes seksueel getinte WhatsApp-gesprekken voerde in een groep genaamd 'Douchen'. Hij zou hier dickpics hebben gestuurd. Ook zou hij om naaktfoto's gevraagd hebben van de meisjes en hierbij figurantenrollen beloofd hebben.

De Snor vindt dan ook dat er voor Römer één juiste weg is voor de zaak waar de acteur in is verwikkeld: "Dan moet je één ding doen: het boetekleed aantrekken, nederig zijn, je excuses aanbieden. Gewoon helemaal door de modder kruipen."

Ook stoort de Talpa-ster zich aan de houding van de acteur: "Hij blijft de arrogante filmster uitstralen, terwijl hij een paar rolletjes in een kinderfilm heeft gespeeld." vertelt de analist.

Gespreksleider Wilfred Genee deelt eveneens zijn gedachten over deze zaak. Hij vindt het vooral pijnlijk omdat Thijs Römer op Twitter vaak een uitgesproken mening had over anderen: "Dat je dan nu zelf in zo'n situatie zit. Zoals Johan zegt, zoals hij reageerde: dat was zo pijnlijk"

"Hij toonde geen enkel berouw" voegt Derksen daar nog aan toe.

Entertainment
  • Vandaag Inside
  • NL Beeld / Proshots