Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen fakkelt BN'er met 18 jaar jongere vriendin af: 'Zo’n engerd, die gozer'

BN'er nummer 876.234 waar Johan een hekel aan heeft.

Derksen

Dat VI-kopstuk Johan Derksen een bloedhekel heeft aan een hele hoop mensen, is geen nieuws. De ene keer zaagt hij Gordon vakkundig door het midden, de andere keer trapt hij D66'er Sigrid Kaag de grond in. Eigenlijk is het elke aflevering wel een keer raak, zo ook vrijdagavond.

In de uitzending gaat het - hoe kan het ook anders - over het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Vorige seizoenen van het RTL-programma waarin bed & breakfast-eigenaren op zoek gaan naar een partner waren mateloos populair en dat is deze zomer ongetwijfeld niet anders. De presentator van het kijkcijferkanon: Art Rooijakkers.

Engerd

Maar als het aan Johan Derksen had gelegen, was RTL voor een andere presentator gegaan. 'De Snor' vindt de 47-jarige Art he-le-maal niks.

"Wat een vervelende jongen is dat, die Rooijkakkers", trapt hij af. Vooral zijn eindeloze positivisme en het feit dat hij altijd zo vriendelijk is, gaat er bij de VI-mannen niet in. Ook tafelgast Job Knoester stoort zich aan Art, die volgens de advocaat 'alles leuk en lief' vindt'. Job: "Die is zo aardig, dat is irritant gewoon."

Dan wordt het persoonlijke leven van Rooijakkers erbij gehaald. Daarin is namelijk iets gebeurd waardoor Johan zo'n hekel heeft aan Art, zo blijkt.

Nieuwe 18 jaar jongere vriendin

Eind 2023 heeft Art Rooijakkers zijn vriendin Karlijn Gudden ten huwelijk gevraagd. Gudden is een stuk jonger dan Art; de twee schelen 18 jaar. Daarvoor was de presentator 20 jaar getrouwd met Andrea Pleijte. In 2017 kregen de twee een tweeling, maar 4 jaar later, in 2021 strandde het huwelijk.

Art noch Andrea heeft veel over de breuk gedeeld in de media, maar Johan heeft wat 'inside information', zegt hij in de VI-uitzending. Hij schijnt Andrea Pleijte persoonlijk te kennen.

Johan: "En die heeft hij op een lullige manier in de steek gelaten met de kinderen. Ik vind dat zo’n engerd, die gozer."

Verder deelt Derksen geen details over die schijnbaar 'lullige manier', maar dat hij nooit dikke vrienden zal worden met Art is duidelijk.

Entertainment
  • Vandaag Inside, Shownieuws
  • NL Beeld / Proshots