Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Je naam veranderen in 'Subway' kan je levenslang gratis broodjes opleveren

Voor sommigen is dit een droom. Een leven lang gratis broodjes van de fastfoodketen. Wat je ervoor moet doen? Alleen even je naam officieel veranderen in 'Subway'.

Subway

Helaas helaas, de Subway in Nederland doet niet mee aan deze gekte. Maar het zal je niks verbazen als we je vertellen dat het gaat om de mensen in de VS die kans maken op deze te gekke prijs.

Vanaf 1 augustus heb je drie dagen de tijd om mee te doen aan de winactie. Je moet hier uiteraard wel volwassen voor zijn. Je kind zijn of haar naam veranderen en vervolgens zelf genieten van de broodjes, zit er dus niet in. Helaas.

De winnende deelnemer krijgt niet alleen gratis broodjes, de naamswijziging wordt ook betaald door de fastfoodketen. Alle juridische en overige kosten neemt de fastfoodketen voor haar rekening.

Wanneer de winnende 'Subway' de naam legaal en officieel veranderd heeft, krijgt diegene een bedrag van 50.000 dollar voor het aankopen van de broodjes. Helemaal levenslang is het dus niet, maar als je er een beetje verstandig mee kan leven en niet jezelf elke dag vol vreet met de broodjes, moet dit lukken. Beter ook, anders vliegen de kilo's eraan.

Lifestyle
  • TAGMAG
  • Adobe Stock