Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Luca Borsato laat zich uit over mogelijke comeback van vader Marco

Al een hele tijd horen we niks of weinig van Marco Borsato. Toch zijn er zo nu en dan speculaties over een mogelijke comeback van de zanger. Zoon Luca laat zich over het onderwerp uit in een podcast.

Marco Borsato

Eén van Nederlands' bekendste namen in de muziekwereld, en een tijdlang werd hij gezien als 'de ideale schoonzoon': Marco Borsato. Het is de afgelopen tijd echter absoluut geen rozengeur en maneschijn meer voor de zanger. Zo werd hij in januari 2022 genoemd in het Voice-schandaal samen met collega's Ali-B en Jeroen Rietbergen.

Afgelopen maart werd bekend gemaakt dat Marco in deze zaak niet vervolgd wordt en dat hij tegenaangifte heeft gedaan wegens smaad en laster. Maar, er loopt nog een zaak tegen Borsato. De zanger wordt ervan verdacht dat hij een destijds minderjarig meisje zou hebben misbruikt. Zijn zoon laat nu van zich horen over een mogelijke comeback van de zanger, maar is daar wel ruimte voor?

Mogelijke comeback

In de podcast Paul's Huisfeest wordt er gesproken over een mogelijk duet tussen Luca en Marco. Onlangs brachten Sem van Dijk en vader Xander de Buisonjé een nummer uit samen. Aangezien Luca ook bezig is met muziek maken vraagt host Paul Barewijk zich af of dit er ook in zit voor Luca en zijn vader.

"Daar zit niks in de planning", zegt Luca hierover. "Die houden mensen of nog tegoed voor een hele lange tijd of die komt nooit", gaat hij verder.

Waar er recent gespeculeerd werd over een mogelijke comeback van Borsato is zoon Luca daar nog helemaal niet zo zeker over. "Dat is aan hem of hij überhaupt ooit nog muziek gaat maken, of hij überhaupt terugkomt, of hij er überhaupt nog wel zin in heeft", vertelt Luca in de podcast.

Luca geeft aan dat Marco erg geraakt en beschadigd is. "Ik weet wat voor man het is, dat ik zielsveel van hem houd en dat ik hem nooit herkend heb in de persoon hoe hij wordt afgeschilderd", aldus Luca.

Entertainment
  • Paul's Huisfeest
  • NL Beeld / Patrick van Emst