Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis gooit het over een andere boeg en duikt de keuken in

Peter Gillis is een succesvol ondernemer. De vakantieparkbaas heeft al wel bewezen dat hij vakantiehuisjes kan verhuren, maar is koken wel zo'n goed idee?

Peter Gillis

De succesvolle vakantieparkbaas lijkt de afgelopen tijd eigenlijk alleen maar negatief in het nieuws te komen. Verschillende rechtszaken, een ex die aangifte doet wegens mishandeling en teleurstellende kijkcijfers. Er lijkt geen eind aan te komen voor Peter Gillis. Toch besluit hij nu aan te kondigen dat hij met een kookboek komt. Wellicht is voedsel dan zijn redding?

Hatseflats!

Stralend staat Peter Gillis op de cover van zijn kookboek Hatseflats! een eitje te bakken op zijn dure wagen. Ja, dit kookboek is precies wat we van Peter verwacht hadden. "Wie had dit ooit van tevoren bedacht? Mijn eigen kookboek", zegt Peter op zijn Instagram-pagina. "Kan niet wachten op het moment dat het kookboek in het najaar in de schappen ligt", gaat hij verder.

Nog even wachten dus op het boek van topchef Peter Gillis. Hopelijk heeft hij de recepten van tijdens het afvallen gebruikt en niet die van daarvoor. Dan krijg je er namelijk gratis een pens bij.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst