Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis moet in augustus voor de rechter verschijnen

In mei vorig jaar zou de vakantieparkbaas zijn ex Nicol mishandeld hebben. Vandaag heeft het Openbaar Ministerie (OM) bekendgemaakt dat Gillis in augustus dit jaar voor de rechter moet verschijnen.

Peter

De zaak zou eigenlijk al eerder voorkomen, maar werd toen uitgesteld. De ex van Peter Gillis, Nicol Kremers, moest namelijk nog gehoord worden door de rechter-commissaris. Dit gebeurde in november vorig jaar. Het OM laat nu weten dat augustus de maand is wanneer Peter te vinden zal zijn in de rechtbank.

Mishandeling

De succesvolle vakantieparkbaas zou in mei 2022 zijn ex flink hebben mishandeld op één van de vakantieparken. Zo zou de Massa is Kassa-ster zijn toenmalige vriendin Nicol onder andere hebben gebeten. Blijft een vreemde situatie. Volgens het toen nog stelletje was er ook absoluut niets van waar. Een maand na de 'roddels' komt het stel toch ermee naar buiten dat er wél een voorval heeft plaatsgevonden tussen beiden.

Nicol en Peter zijn er afgelopen februari mee naar buiten gekomen dat ze uit elkaar zijn. Het rommelde al enige tijd tussen de twee. Sinds kort zijn Peter en Nicolleke weer helemaal gelukkig in de liefde met nieuwe partners. Peter met zijn Wendy en Nicol met haar Steven.

Wanneer de zaak in augustus precies voorkomt, is nog niet bekend.

Entertainment
  • RTL Nieuws, RTL Boulevard
  • NL Beeld / _Patrick van Emst