Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Werknemer heeft schijt aan baas en smeert hele kantoor onder de stront

'Een boze email sturen? Nee joh, ik kak de boel wel onder. Dat zal de baas leren.'

Werknemer

Afbeelding ter illustratie

Je baas zeggen dat hij een teringhond is, de printer uit het raam smijten, je collega een kopstoot geven bij de koffieautomaat; er ontspruiten soms gekke ideeën in je hoofd. En met 'soms' bedoelen we dan eigenlijk elke maandag.

Maar goed, het denken is één ding, je plan daadwerkelijk tot uitvoering brengen iets heel anders. Echter kon een werknemer van 'een van de grootste bedrijven van Nederland' zich niet inhouden. Een schoonmaakbedrijf deelde het bizarre voorval op social media.

Schijthekel aan z'n baan

"Vaak is ons werk serieus en valt er niet veel te lachen ... maar bij deze opdracht konden we onze lach niet inhouden!" aldus Frisse Kater B.V. De schoonmakers werden naar eigen zeggen gebeld door een groot en bekend Nederlands bedrijf om met spoed een klusje op te knappen. "In een van hun filialen was er stront aan de knikker. Letterlijk en figuurlijk."

Volgens Frisse Kater wilde een werknemer wraak nemen. Hij wachtte het juiste moment af, glipte naar de bovenste verdieping en hatsa, kledderde alles onder met kak. Beeldschermen, toetsenborden, bureaus, alles.

Frisse Kater: "Wederom een opdracht om nooit te vergeten!"

Of de pissige werknemer zijn (of haar) eigen keutels heeft gebruikt, is onduidelijk, maar zo ja: respect. Er schijnt namelijk een behoorlijke hoeveelheid te zijn gebruikt en dat vergt de nodige toewijding en planning.

Bizar
  • Hart van Nederland
  • Adobe Stock