Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man laat na stapavond bijzondere boodschap achter in iemands tuin

Hij kon het blijkbaar niet langer houden en zag zijn kans schoon toen hij langs een tuin liep. Agenten troffen hem slapend en met slechts enkele kledingstukken aan. Een bijzondere manier om een avondje stappen af te sluiten, laten we maar zeggen.

boodschap

Gisterochtend kreeg de politie een bijzonder telefoontje van een 88-jarige vrouw uit Venray. Ze meldde dat ze een man op het terras in haar tuin zag zitten. Hij droeg alleen een jas en sokken en had een bijzondere boodschap in de tuin achtergelaten.

Ineens hoge nood

Een wijkagent heeft op Instagram verslag gedaan van het voorval. "Vroege dienst op zondag. Als politie krijgen we de vreemdste meldingen. Vanochtend was dat ook zo. Een melding met een 'luchtje'", schrijft hij. "Ter plaatse inderdaad een jongeman slapend in de stoel aangetroffen. Al snel bleek waarom hij zijn broek niet aan had. Nadat hij was wezen stappen, moest hij vannacht kennelijk hoognodig poepen. Thuisadres was nog ver weg, waarna hij ervoor heeft gekozen om het op het terras bij deze woning te doen!"

Eind goed, al goed

De agenten hebben de man wakker gemaakt. "Hij wist zelf ook niet meer waar hij was", aldus de wijkagent die in de pen is geklommen. Het is wel goed afgelopen, want de man 'heeft zelf alles netjes opgeruimd en meegenomen naar huis'. Volgens de agent had de man te veel gedronken. De gemaakte schade zal worden vergoed en de jongen zal bij het project 'Helder' worden aangemeld (een samenwerking van de politie en GGD, om drankgebruik onder jongeren tegen te gaan).

Nieuws
  • NU.nl, Crime Nieuws, Instagram Wijkagent Venray Centrum
  • iStock