Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: man in Eindhoven poept midden in de nacht tuinset onder

Soms moet je heel nodig naar de wc om je behoefte te doen. Zal je net zien dat je geen toilet in de buurt kunt vinden. Een man in Eindhoven koos voor een wel heel rigoureuze oplossing.

poeperd

*Foto is ter illustratie

De Eindhovense Roswita keek maandagmorgen raar op toen ze in de tuinstoelen en in de kliko poep zag liggen. Eerst dacht ze nog aan vogelpoep, maar nadat ze naar boven had gekeken, bleek dat onmogelijk. Het was de ontlasting van een mens. Dat meldt Omroep Brabant.

Roswita besloot om haar bewakingsbeelden te bekijken en zag daar hele gekke beelden. Rond een uur of half vijf in de ochtend arriveerde een man in haar achtertuin en ging daar zitten voor een grote boodschap. Nadat het karwei geklaard was, veegde hij af met de kussens van de tuinstoelen. Even later kwam hij zelfs nog terug om een aansteker mee te nemen.

Facebook

De Eindhovenaar heeft de bewakingsbeelden op Facebook gezet om herhaling te voorkomen. "Bel dan aan als je zo nodig moet", is de begeleidende tekst van de Facebook-post.

Er worden, volgens Roswita, bij haar in de buurt regelmatig spullen gestolen uit tuinen. Ze durft echter niet te zeggen of het hier om dezelfde persoon gaat: "Wij herkennen hem niet. Eén ding is zeker, zoiets raars heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt", vertelt ze aan de regionale omroep.

Roswita is in ieder geval niet van plan om de kussens van de tuinset te bewaren. "Ik ga een nieuwe set aanschaffen", besluit ze.

Bizar
  • Omroep Brabant
  • Dobe Stock
  • Omroep Brabant