Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Met deze items maak je je tuin klaar voor een tuinfeest!

De zon schijnt, de vogels fluiten, en de perfecte gelegenheid om een tuinfeest te geven is aangebroken! Of je nu een intieme barbecue met vrienden en familie wilt organiseren of een grootschalig feest met alles erop en eraan, met de juiste voorbereidingen maak je van jouw tuinfeest een gegarandeerd succes.

Tuinfeest

Zitgelegenheid voor iedereen

Zorg voor genoeg comfortabele zitgelegenheid voor al je gasten. Denk aan tuinmeubels zoals stoelen, banken en tafels. Heb je niet genoeg zitgelegenheid in de tuin? Huur dan extra meubels of vraag vrienden en familie om stoelen mee te nemen.

Sfeervolle verlichting

Met de juiste verlichting creëer je een gezellige sfeer in je tuin. Hang lampjes in de bomen en struiken, of zet waxinelichtjes op tafel. Ook een paar sfeervolle fakkels of kaarsen geven een mooie uitstraling.

Muziek voor de perfecte ambiance

Maak een playlist met muziek die past bij de sfeer van je feest. Of huur een DJ in om de hele avond te zorgen voor muziek en entertainment.

Hou rekening met regen en kou

Laten we eerlijk zijn, in Nederland is het niet elke zomerdag ideaal weer voor een tuinfeest. Hou daarom rekening met regen en kou. Creëer daarom een plaats waar mensen terecht kunnen bij regen of kou. Denk bijvoorbeeld aan de waterdichte easy up party tenten. Deze zijn eenvoudig en snel op te zetten en met optionele zijwanden kun je het binnen de tent ook nog warm houden!

Lekker eten en drinken

Geen tuinfeest is compleet zonder lekker eten en drinken. Zorg voor voldoende hapjes en drankjes voor al je gasten. Houd rekening met de dieetwensen van je gasten en zorg voor vegetarische en veganistische opties.

Spelletjes en entertainment

Voorzie entertainment voor je gasten met spelletjes en activiteiten. Denk aan een jeu de boules baan, badmintonnet of frisbee. Ook een kampvuur met marshmallows is altijd een succes.

De finishing touches

Maak je tuinfeest compleet met de finishing touches. Denk aan bloemen en planten, ballonnen en slingers, of een leuke fotobooth waar je gasten foto's kunnen maken.

Met een beetje planning en voorbereiding maak je van jouw tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis.