Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tino Martin over alcohol: 'Deze ezel heeft zich wel een stuk of twaalf keer gestoten'

Eerder werden de incidenten door hemzelf verklaard door stress en vermoeidheid.

Tino Martin

Dat Tino Martin van een borrel houdt, is de afgelopen tijd wel duidelijk geworden. Filmpjes van de zanger waarin hij dronken leek op te treden werden de afgelopen tijd dan ook meermaals verspreid via social media.

Zelf deed Tino dat af als incidenten, die veroorzaakt werden door stress, ziekte of vermoeidheid, maar inmiddels lijkt de zanger toe te geven dat er drank in het spel was.

Laat Me Leven

De zanger van het levenslied heeft zijn eigen documentaire gekregen en in de trailer wordt al het een en ander duidelijk.

"Ik heb letterlijk drie seconden beeld nodig, dan weet ik hoe laat het is", aldus Tino's vriendin over de artiest. "De drank is letterlijk overal en is een valkuil."

In dezelfde trailer zegt ze bovendien dat ze 'twee mannen' heeft: "Ik heb Tino en ik heb Tino Martin".

Ook Tino lijkt een boekje open te doen over zijn problematische alcoholgebruik. Hij noemt zichzelf 'een ezel' die zich niet één of twee keer aan dezelfde steen gestoten heeft, maar 'wel een stuk of twaalf keer'. Tino: "Dat mag gewoon eigenlijk niet gebeuren."

Hoe de vork precies in de steel zit, wordt waarschijnlijk duidelijk als de docu in z'n geheel online staat. Vanaf 8 juli is Laat Me Leven te zien bij Videoland.

Entertainment
  • Laat Me Leven, Metro Nieuws
  • NL Beeld / Heukers Media