Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de wonderschone dochter (22) van Ajax-trainer Maurice Steijn (in bikini)

Alle kritiek op de aanstelling van Maurice als trainer van Ajax verdwijnt ineens als sneeuw voor de zon...

Maurice Steijn

De kogel is door de kerk, de knoop is doorgehakt en de teerling is geworpen: Maurice Steijn is de nieuwe trainer van Ajax. Want waar Peter Bosz door PSV werd binnengehengeld, kwamen de Amsterdammers ineens met de Sparta-trainer op de proppen. Goeie keus? Dat zal moeten blijken. Maar na afgelopen seizoen - geen titel, geen beker, geen CL-voetbal - is het d'r op of d'r onder voor Ajax.

Vandaar dat er uiteindelijk een streep ging door nóg een jaar Heitinga als hoofdtrainer. En ook Algemeen Directeur Van der Sar koos eieren voor zijn geld en verliet Ajax eind mei.

Maurice Steijn

Schoon schip dus, bij de Amsterdammers, en daar hoort ook een nieuwe trainer bij: Maurice Steijn, de man die Sparta boven zichzelf uit liet stijgen afgelopen seizoen. De geboren Hagenees eindigde knap op de zesde plek van de Eredivisie. Let wel: dat betekent Europees voetbal voor de Rotterdammers - Sparta neemt deel aan de Play-offs om tweede voorronde Europa Conference League.

Maurice was eerder in dienst van onder meer NAC en het altijd gezellige Al-Wahda FC in Abu Dhabi. En speelde als voetballer voor NAC en ADO. Niet echt een man met een Ajax hart, dat is duidelijk, maar wie weet pakt zijn transfer goed uit.

Dochter Biba

Overigens kunnen we van Steijn wel met zekerheid stellen dat de beste man goede genen heeft. Het bewijs: dochter Biba.

De 22-jarige nakomeling van de Ajax-trainer schijnt zelf ook behoorlijk sportief te zijn. Niet op het voetbalveld, wel met een hockeystick in haar klauwen.

Verder timmert Biba naar verluidt hard aan de weg om model te worden. Sterker, ze is al getekend bij modellenbureau ZaZa Casting. En dat snappen we wel, als we Biba's foto's zien op Instagram.

Meer mensen hebben haar trouwens ontdekt op social media. Enkele dagen terug had de dochter van de nieuwe Ajax-trainer namelijk rond de 10.000 volgers, maar inmiddels is dat aantal gegroeid naar ruim 17.000. Biba lift dus aardig mee op de carrière move van pa, al zal het ruime aanbod bikinifoto's er ook iets mee te maken hebben.

Entertainment
  • MAN MAN
  • NL Beeld / Proshots