Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Jutta Leerdam showt hoe sexy ze kan zijn in een wielerpakje

Jutta Leerdam, het maakt eigenlijk gewoon helemaal niet uit wat ze aantrekt. De topschaatster ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Zelfs zo'n wielerpakje maakt haar één van de meest sexy vrouwen van ons land.

Jutta Leerdam

Ze is misschien wel de populairste vrouwelijke sporter van ons land en blijft de aandacht van de media trekken. Ja, ook die van ons. Want deze plaatjes moeten wij weer even met jullie delen. Hoe kan het toch dat deze vrouw in echt alles sexy is? Wij snappen Jake Paul wel. Nooit meer laten gaan, die Hollandse Jutta.

Hard trainen

Op Instagram geeft Jutta ons de mogelijkheid om mee te kijken in haar leven. Waarbij sporten vaak haar dagelijkse bezigheid is. Ze weet precies hoe ze haar harde werk in vorm van training moet combineren met het plaatsen van verleidelijke sportende plaatjes. Dat ze hard werkt, wisten we allang. Maar lang niet iedereen ziet er zo knap uit wanneer ze zo hard aan het trainen zijn. Jutta wel.

Naast al het harde werk, is Jutta nog steeds tot over haar oren verliefd op de Amerikaan Jake Paul. Ze blikt dan ook vaak terug naar de periode dat de bokser in Nederland was. Wij zijn vooral gek op de solo fotootjes van je hoor, Jutta. Jij laat zien dat topsport en sexy zijn een geweldige combinatie is.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Brunopress