Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rijk Hofman wil niet voor John de Mol werken 'al gaf hij me 3 miljoen'

Het broertje van Tim Hofman, de Nederlandse journalist en presentator achter het programma 'BOOS', heeft aangegeven nooit voor John de Mol aan de slag te gaan. Zelfs niet voor 3 miljoen euro.

Rijk

De grote broer van Rijk zit natuurlijk achter de ontdekking van het 'The Voice of Holland-schandaal'. Aangezien John de als grote baas verantwoordelijk was, kwam hij erg veel in het nieuws door alle onthullingen van Tim Hofman. De miljardair schoof zelfs aan in de Voice-uitzending van BOOS. Dat werd een pittig gesprek, waar De Mol niet helemaal lekker uit de verf kwam.

Sindsdien is het verre van koek en ei tussen De Mol en Hofman. De televisiebobo weigerde zelfs een tweede keer aan te schuiven bij BOOS, terwijl hij dat na het eerste gesprek had toegezegd. Kortom, Tim en John gaan voorlopig niet samen op vakantie, zeg maar.

De middelste Hofman

Maar Tim Hofman heeft ook nog twee jongere broertjes, waarvan Rijk er dus één is. Deze andere Hofman is dankzij zijn YouTube-kanaal en Broers podcast - samen met het jongere broertje Sam - inmiddels ook een BN'er.

Op YouTube laat Rijk zich nu uit over de John de Mol/BOOS-situatie. Dit doet de middelste Hofman in Open Kaart, een programma van zijn goede vriend Robbert Rodenburg. Hierin wordt hem de vraag voorgelegd of hij "het wel eens moeilijk heeft gevonden dat Tim dingen aanpakt in het televisielandschap of überhaupt?"

Volgens Rodenburg zou dit wellicht Rijks kunnen raken of kansen wegnemen. "Ik denk niet dat John de Mol jou zo heel snel morgen op de koffie zou vragen", voegt Robbert eraan toe.

Dat lijkt Rijk echter vrij weinig te boeien. "Echt al gaf hij me drie miljoen, ik zou niet naar John de Mol gaan". Rijk zegt verder dat hij sowieso niet wil presenteren. En al helemaal niet voor De Mol of SBS. Daarnaast geeft hij aan juist heel dankbaar te zijn voor zijn grote broer Tim, die hem vaak heeft geholpen met de mentale gezondheid van de middelste Hofman broer. Tim blijkt degene te zijn waar Rijk altijd bij terecht kon. Dat hij dan af en toe als een olifant door de Hilversumse porseleinkast ramt, neemt hij dan ook voor lief.

Entertainment
  • Open Kaart, Mediacourant
  • NL Beeld / _Arjo Frank