Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's Secrets: Mijn beste trio ooit

Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar avonturen. Uit de editie van woensdag 19 april 2023: een trio dat heel ongemakkelijk begint. “Wat blijkt? Hij heeft mijn foto in Panorama gezien en bij wijze van verrassing deze trio geboekt.”

Saskia

Klanten denken soms dat hun tijd pas ingaat op het moment dat we beginnen met de seks, maar zo is het natuurlijk niet. De tijd gaat in als ik er ben, zelfs als de klant er zelf nog niet is. Zoals laatst. Ik was geboekt door een man en een vrouw en zou om negen uur in een hotel zijn. Was ik ook, maar zij niet. Ik wachtte in de lobby en om kwart over negen komt er een man binnen die me aanspreekt. Hij blijkt de klant, maar zijn vrouw is er nog niet dus of ik even wil wachten? Ja hoor, tuurlijk wil ik dat. Maar de tijd tikt wel verder.

Meneer gaat helemaal aan de andere kant van de hotellobby zitten, wat ik heel apart vind. We hadden ook alvast naar de hotelkamer kunnen gaan, of in elk geval alvast een beetje kennis kunnen maken. Maar dat is blijkbaar niet de bedoeling.

Ik zie hem constant nerveus bellen met iemand en ga ervan uit dat het zijn vrouw is. Om iets voor half tien app ik de chauffeur dat ik misschien zo weer naar buiten kom, ik verwacht niet dat deze date nog iets gaat worden zo. Net als ik eigenlijk opgeef, zie ik een supergoedgeklede vrouw op hoge hakken binnenkomen. Ze begroet de man en ze gaan samen inchecken. Daarna wenkt hij mij dat ik mee kan lopen naar de kamer. Zij kijkt mij niet aan en loopt meteen naar de bar om een flesje wijn te halen.

Eenmaal boven verloopt het allemaal superstroef. Zij heeft hier heel duidelijk geen zin in. Ik probeer nog een grapje te maken over de kamer die zo groot is als een postzegel. Het bed staat ingeklemd tussen twee muren. “We zullen dus in elk geval niet uit bed vallen,” zeg ik nog. Maar er wordt niet gelachen. Sterker, de spanning is om te snijden. Ik probeer te achterhalen wat er speelt.

Wat blijkt? Hij heeft mijn foto in Panorama gezien en bij wijze van verrassing deze trio geboekt. Ze hebben al vaker trio’s gedaan en zij houdt er ook echt wel van, maar ze kan het niet waarderen dat ze zo overvallen wordt. Daarom zit ze nu een beetje nukkig voor zich uit te kijken. Pas als het gesprek op duiken komt, breekt het ijs een beetje.

Kort daarna stelt meneer voor dat wij ons uitkleden. Pas als ik in mijn lingerie sta, zie ik haar helemaal ontdooien. Ze is iets ouder dan ik, maar heeft prachtige borsten en een heel mooi gezicht. Eigenlijk val ik meer op blonde vrouwen, maar deze vrouw is met haar kastanjebruine haar echt heel knap. Zij vindt mijn borsten ook mooi en mijn poes heel lekker, zegt ze. We spelen wat met elkaar en ze knapt helemaal op.

Ik zit op haar terwijl zij door hem genomen wordt, zij beft mij, hij beft mij, ik bef haar, ik pijp hem

Uiteindelijk wordt het de beste trio die ik ooit gehad heb. In het begin van de date was natuurlijk wat tijd verloren gegaan met al dat wachten, maar uiteindelijk hebben we alles gedaan wat je zou willen tijdens een trio. Ik zit op haar terwijl zij door hem genomen wordt, zij beft mij, hij beft mij, ik bef haar, ik pijp hem en al met al zijn we een paar uur heel lekker met elkaar bezig.

Ik vooral met haar eigenlijk. Meestal wil de man graag door twee vrouwen verwend worden. Maar deze man vindt het blijkbaar vooral opwindend om haar met mij te zien. Wij zijn dus vooral veel met elkaar bezig en dat windt haar zo op, dat ze uiteindelijk zelfs een beetje in mijn gezicht begint te spuiten. Heb ik persoonlijk eigenlijk liever niet, maar in the heat of the moment loopt het soms zo. Ze wordt gewoon heel geil van vrouwen en had het even nodig om daaraan herinnerd te worden.

Als mijn wekkertje na een paar uur gaat, neuken we nog even verder en dan ga ik douchen. Zij gaan samen verder, wat ik altijd een heel goed teken vind. Alleen mag ik het licht niet aandoen van ze, waardoor het uiteindelijk nog bijna fout gaat omdat zij dezelfde lingerie heeft als ik en ik in het halfdonker bijna met haar string aan naar huis ga.

Gelukkig ontdek ik net op tijd dat de string net niet goed zit bij mij. Ik verwissel het ondergoed, geef ze allebei een tongzoen en bedank voor een hele leuke avond. Zij verontschuldigen zich ervoor dat ze nog aan het seksen zijn, maar daar hoef je bij mij echt geen sorry voor te zeggen, hoor. Ik ben allang blij dat een avond die zo slecht begon, met zoveel plezier eindigt. Wat een leuke mensen zijn dit! Ik hoop dat ik ze nog een keer zie.

VOLGENDE WEEK: MANNEN DIE HUN VROUW HELEMAAL UIT HET OOG VERLIEZEN

Lifestyle
  • Maarten Albrecht