Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Willie Wartaal: 'Ik gebruik wel veel drugs'

Willie is op z'n veertigste nog steeds geen 'ingekakte burgervader'.

Willie Wartaal

Hij werd plotsklaps BN'er toen hij met De Jeugd van Tegenwoordig doorbrak, is nog altijd actief in de muziekwereld en leeft naar eigen zeggen absoluut niet als een 'ingekakte burgervader'. Willie houdt van partyen. Ook op z'n veertigste nog.

Dat vertelt de rapper/dj in een openhartig gesprek met Beaumonde. De glossy vraagt naar Willie's 'laatste dronken avond', waarop Olivier Mitshell Locadia, zoals Wartaal eigenlijk heet, een boekje opendoet over zijn losbandige leventje.

'Veel drugs'

"Ik drink niet zo vaak, maar ik gebruik wel veel drugs", laat hij weten. "Laatst nog op een feestje, daarna ben ik geëindigd bij een maatje van me in Landsmeer. Ik hou van drugs en partyen en omdat ik veel draai als dj, ben ik vaak op de plekken waar dat gebeurt. Helemaal een ingekakte burgervader ben ik niet, dat kan ik niet."

Hoevaak, hoeveel en wat 'WiWa' precies gebruikt, wordt niet helemaal duidelijk, maar de muzikant is duidelijk niet vies van een mentale minivakantie op z'n tijd. En als we Wartaal mogen geloven, is dat leventje voor hem prima te combineren met het vaderschap - Willie heeft inmiddels twee kinderen (4 en 6).

Verslaafde moeder

Voor zijn eigen moeder waren drugs en het moederschap geen geslaagde formule, geeft Wartaal toe. "Mijn vader was afwezig en mijn moeder was een junk, verslaafd aan harddrugs", zegt hij. "Zij koos voor dat leven in plaats van een moeder te zijn. Uiteindelijk heeft dat allemaal plaats moeten vinden om ervoor te zorgen dat ik de man ben geworden die ik vandaag ben. Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze selfmade zijn, maar dat klopt eigenlijk nooit. Ik ben dat echt. Daar moet ik trots op zijn."

Het complete interview met Willie Wartaal is te lezen in de nieuwste Beaumonde.

Entertainment
  • Beaumonde
  • NL Beeld / BrunoPress