Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zo werd veldbestormer PSV aangepakt door Sevilla-keeper Dmitrovic

De man blijkt achteraf al een tijdje een stadionverbod te hebben en had dus nooit aanwezig mogen zijn bij de wedstrijd.

PSV

PSV verloor vorige week met 0-3 van Sevilla en werd gisteravond ondanks de 2-0 overwinning uitgeschakeld in de Europa League. Een extra smet op het toch al mislukte Europese avontuur van de club uit Eindhoven was een incident met een agressieve veldbestormer die Sevilla-keeper Dmitrovic aanviel.

De supporter rende het veld op en ging de Servische doelman te lijf. Dmitrovic reageerde accuraat en dook bovenop zijn belager, waarna de keeper al snel hulp kreeg van PSV-spits Luuk de Jong en een aantal stewards. De dwaas werd daarna rap afgevoerd. Door het incident hangt de club uit Eindhoven mogelijk nog een forse straf van de UEFA boven het hoofd.

Stadionverbod

"Helaas hebben we in de maatschappij te maken met dit soort mensen", aldus algemeen directeur van PSV Marcel Brands. Hij hoopt dat de man een levenslang stadionverbod krijgt. "Onze eigen supporters zijn ook woedend op hem en inmiddels heeft hij van hen ook al een paar klappen gehad, heb ik begrepen. Het is zeer ernstig wat hier is gebeurd en dit roept dan weer reactie op omdat onze mensen dit niet pikken."

Volgens het Eindhovens Dagblad gaat het om een 20-jarige man die al een stadionverbod had. Iemand die in beeld was bij de club en überhaupt niet aanwezig had mogen zijn tijdens de wedstrijd. Het is vooralsnog onduidelijk hoe de man in kwestie toch door de beveiliging is geglipt.

Nieuws
  • Voetbalzone, Eindhovens Dagblad
  • NL Beeld / Proshots