Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Jaimie Vaes speelt buiten zonder broek aan

Brrrrrrrr...

Jaimie Vaes

Mevrouw Vaes heeft een behoorlijk roerige periode achter de rug. Eerst aan de zijde van Jorik Scholten, de rapper die haar volgens de vele verhalen behandelde als een stuk stront. Later juist omdat ze de relatie na het zoveelste gewelddadige incident verbrak en de juicekanalen er als gekken opdoken. Nee, een rustig leventje is anders.

Zonder broek in sneeuw

Inmiddels lijkt de brunette echter in rustiger vaarwater beland. Ze heeft haar stekkie in Nederland zelfs tijdelijk verlaten voor een vakantie in Verbier, een ski-oord in de Zwitserse Alpen. Daar geniet de influencer van de piste en, zo showt ze op meerdere foto's, met haar bijna blote krent in de ijzige winterlucht huppelen.

Kippenvel op de kadetten natuurlijk, met die temperatuur. Maar kennelijk heeft Vaes een boel over voor een paar verse Instagram-foto's.

'Doe even normaal'

Niet dat iedereen positief is trouwens: in een veel gelikete reactie probeert iemand de 33-jarige ex van Lil Kleine de les te lezen. "Meid… Je bent moeder🙈 Doe even normaal! 😢", klinkt het in de comment-sectie. Haar gehuppel in de sneeuw zou niet passen bij iemand die een kind heeft.

Of ze zich daar iets van aantrekt? Vast niet. Enige tijd terug ging Vaes onder het mes om haar achterbumper wat te liften. Vanaf dat moment is het resultaat van de ingreep met regelmaat te bewonderen op haar social media-kanalen. Een paar reacties op Instagram zullen daar ongetwijfeld geen verandering in brengen.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / BrunoPress