Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Mark Gillis praat over vreemdgaan vader Peter en zijn vriendin Nicolleke

"Dat heeft serieus schade toegebracht aan mijn moeder"

Mark Gillis

Mark Gillis is inmiddels best een beetje uitgegroeid tot BN'er. Hij is immers veelvuldig met z'n kop op de buis. In eerste instantie als Massa is Kassa-ster, dat sowieso. Maar bijvoorbeeld ook omdat hij bruut overvallen werd door een paar mannen. Gillis junior is daarbij zelfs gemept, gewurgd en getaserd.

Onze eigen Andries Jelle de Jong ging bij de vakantieparkentelg op bezoek om te babbelen over die traumatische gebeurtenis, maar vroeg hem uiteraard ook naar de vermeende schandalen rondom zijn vader en diens vriendin Nicol.

Vreemdgaan Peter

Want dat Peter in het verleden niet de meest trouwe man is geweest, weet tegenwoordig niet alleen Mark, maar ook de rest van Nederland. Nou ja, het deel dat Peters biografie heeft gelezen dan. Daarin vertelt de multimiljonair dat hij het niet zo nauw nam met de monogamie. Toch heeft Marks moeder nog prima contact met vader Peter, zegt hij.

“Ze hebben prima contact, mijn moeder werkt nog steeds volop mee in het bedrijf", aldus Mark. "Ze werkt fulltime, is ’s morgens als eerste op kantoor en opent de deur voor de rest. Mijn ouders gaan nog heel goed met elkaar om en dat is voor ons als kinderen heel fijn."

Geen wrok dus, al lijkt Peters gedrag wel degelijk impact te hebben gemaakt. Mark: "Wat er zich in die tijd heeft afgespeeld, heeft mijn moeder veel pijn gedaan, denk ik. De meeste verhalen in zijn boek kende ik wel, maar er zitten ook verhalen tussen waarvan ik denk: dat heeft serieus schade toegebracht aan mijn moeder. Wat daar de reden van is geweest, dat weet ik ook niet."

Peter was toen hij vreemdging naar eigen zeggen emotioneel al klaar met de relatie, vertelt Mark. "Ik keur het niet goed", zegt hij over de seksuele escapades van zijn vader, "maar ik ben blij dat ze goed uit elkaar zijn gegaan en dat het onderling ook goed gaat."

Pist Nicolleke buiten de pot?

Over vreemdgaan gesproken: ook over Peters huidige (28 jaar jongere) vriendin Nicol doen een aantal geruchten de ronde. Zo zou ze meermaals buiten de pot hebben gepist. Wat vindt Peters zoon daar eigenlijk daarvan?

Mark: "Ik kijk zelf alleen naar de manier waarop mijn vader en Nicol samenzijn. Ze gaan samen op vakantie en doen leuke dingen met z’n tweeën. De rest laat ik gewoon links liggen, daar kijk ik niet eens naar."

Of zijn pa nog samen is met zijn Nicolleke? "Ja hoor, zeker", aldus Mark.

Het volledige gesprek check je in bovenstaande video.

Entertainment
  • Andries Jelle de Jong