Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Loog Rachel tegen kinderen om erfenis André Hazes zelf te houden?

Het is nog niet gedaan met alle drama rondom de familie Hazes. De nieuwste rel: een rechtszaak over de erfenis.

Hazes

André junior aan de coke, Rachel in de clinch met Roxeanne, Rox bonje met Dreetje. Ja, de familie is een goudmijn aan content voor de bladen. De ene storm is nog niet gaan liggen of de volgende donderbui hangt alweer in de lucht. Zo gaat dat al jaren. Het onderwerp van de nieuwste rel? Geld. De erfenis van André Hazes, om precies te zijn.

Dat is te lezen in de nieuwste Privé. Eerder werd al bekend dat dochter Roxeanne moeder Rachel voor de rechter sleept, maar dankzij een interview in het weekblad is inmiddels duidelijk waarom ze dat doet.

Erfenis

'André Hazes' ultieme wraak in testament: Rachel onterfd?!', prijkt er in blokletters op de nieuwste Privé-cover. En daaronder: 'Hierom sleept Rox haar moeder voor de rechter.'

De zoveelste fittie tussen moeder en dochter blijkt om centen te gaan. De erfenis van Hazes sr, om precies te zijn. In het blad wordt gesteld dat Rachel eigenlijk helemaal geen recht heeft op de knaken van de overleden volkszanger. Hij zou drie jaar voor zijn overlijden zijn testament hebben aangepast.

Rachel zou niks krijgen ‘wanneer zij zouden zijn gescheiden of wanneer er een procedure daartoe zou zijn opgestart’. Gescheiden waren ze niet, dat is zeker. Maar in Privé valt te lezen dat er wel degelijk een scheidingsprocedure liep op het moment dat Hazes het leven liet in 2004.

Voorgelogen

Als de beweringen kloppen, zijn Dreetje en Roxeanne de enige erfgenamen van André. Rachel zou niks krijgen. Niks, noppes, nada. Maar dat wisten de zoon en dochter van de legendarische volkszanger niet. "Uit de stukken blijkt dat ze lang voorgelogen zijn", aldus de testamentair bewindvoerder, die samen met Roxeanne de zaak tegen Rachel aanspant.

Hij vervolgt: "Het zal in elk geval hard aankomen. Officieel hebben ze (Dreetje en Rox, red.) het nooit geweten. Wie gelooft dat je moeder je niet vertelt dat je de erfgename van je vader bent? Dat hoor je te zeggen. Daar hebben zij recht op en vergeet niet, het is de laatste wil van hun vader."

Het moment dat Roxeanne de stukken eindelijk onder ogen kreeg was volgens de beste man dan ook "best heel pittig en emotioneel."

Over hoeveel poen er wordt gebakkeleid is niet bekend. Privé suggereert op de cover van hun nieuwste blad in ieder geval dat het om miljoenen gaat.

Entertainment
  • Mediacourant, Roddelpraat
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl