Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bridget Maasland doet opmerkelijke onthulling over zoektocht naar man

Een opvallende uitspraak, gezien haar dateverleden...

Bridget

Bridget is op dit moment vrijgezel, maar haalde in het verleden regelmatig de media met haar uitspattingen op liefdesgebied. Haar breuk met Dreetje Hazes mag dan ook met recht dé showbizz-storm van 2020 genoemd worden.

Cougar

Haar relatie met de jonge Hazes (28) bevestigde haar imago als 'cougar', een vrouw die wel pap lust van jongere kerels. Voor haar dingetje met Hazes junior zou ze immers ook al iets gehad hebben met ene Allard, een tien jaar jongere vent, ene Fabio, een viertien jaar jongere gozer en ene Bram, ook veertien jaar jonger dan Maasland.

Ook zou ze volgens de geruchten het bed hebben gedeeld met Donny Roelvink (25), de jongste telg van de Roelvink-familie. Niks rijdt lekkerder dan een kersverse fiets, lijkt het devies van de ervaren blondine.

Onverwachte wending

Maar goed, zoals gezegd is Bridget nu alweer een tijdje single. Dat betekent echter niet dat ze nu van plan is om de rest van haar dagen als vrijgezelle spinster te slijten. Integendeel, Bridget heeft zelfs nog wel zin in een huwelijk, onthulde ze in de radioshow van Ruud de Wild. Waar haar droomman aan moet voldoen?

Bridget: "Boven de 30 en onder de 55 moet hij zijn." Een enigszins volwassen vent dus.

"Wat? Val jij op oudere mannen? Jij viel toch nooit op bejaarden?" reageert De Wild grappend.

Bridget: "Nee maar ja, ik moet toch ook een beetje mijn horizon verbreden."

Of de presentatrice voortaan werkelijk een ouwe bok verkiest boven een speelse toyboy, dat valt nog te bezien. Het is haar in ieder geval van harte gegund...

Entertainment
  • Radioshow Ruud de Wild, Shownieuws
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl