doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Roxeanne Hazes zet pikante foto online: 'Geef jezelf liefde'

Dit is de échte reden van de breuk tussen André en Bridget

Het mag met recht dé mediastorm van 2020 genoemd worden: de breuk tussen André en Bridget. De reden van die breuk? Diezelfde media. Althans, dat beweerde Bridget. Maar nu blijkt de vork toch anders in de steel te zitten.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Andre Hazes

Wilde periode

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Wat horen we nu?! Waren wij (de media, red.) níet de hoofdzakelijke reden dat het stukliep tussen André en Bridget? Echt? Nu breekt onze klomp!

Of wacht.. Nee. Totaal niet. Dit verbaast ons helemaal niks. Want je hele leven op Instagram gooien en vervolgens verwachten met rust te worden gelaten, is hetzelfde als iedere dag een schaal bitterballen leegvreten en daarna klagen dat je dik wordt.

Maar goed, zand erover. De echte reden van de breuk is namelijk een stuk smeuïger. Althans, als we André Hazes moeten geloven. Die vertelde namelijk in een interview in de Nieuwe Revu dat hij tijdens zijn periode met Bridget doorkreeg hoeveel Monique voor hem betekende. En dat kwam doordat Bridget naar eigen zeggen 'net zo wild was als hij'. Oké dan.

Roer omgegooid

De zanger daarover het volgende: "Ik ben altijd best wel wild geweest en in de korte periode dat ik met Bridget samen was, kon dat ook heel goed. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik echter toch iemand als Monique nodig heb die me kan redden, terwijl ik daarvoor dacht dat ze aan het zeiken was", biecht de zanger op.

Naar eigen zeggen had André indertijd regelmatig negen uur slaap nodig om zijn wilde nachten in te halen. Tegenwoordig staat de zanger in topvorm op na vier uurtjes slaap. Deze gezonde levensstijl dankt André mede aan zijn Monique. André is dan ook de beroerdste niet, hij gunt zijn kortstondige ex een even zorgzame partner: "Voor Bridget geldt hetzelfde: zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt."

Zo zie je maar weer: een trap na zit in een klein hoekje.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws