doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Roxeanne Hazes maakt statement in ondergoed

Roxeanne Hazes zet pikante foto online: 'Geef jezelf liefde'

Roxeanne Hazes deelt op Instagram een pikante foto van zichzelf, met daarbij een belangrijke boodschap: 'Geef jezelf de liefde'.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Roxeanne Hazes

#lekkerbodypositief

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het is niet de eerste keer dat Roxeanne een pikante foto van zichzelf plaatst. In november vorig jaar poseerde ze poedelnaakt voor de LINDA.meiden, vanwege de Body Positive-beweging. Daar schreven we indertijd dit artikel over. Ook de foto die Roxeanne vandaag online heeft gezet komt uit die shoot. Al is'ie nog ietsjes pikanter dan de vorige exemplaren: op deze foto zien we namelijk een stukje tepel. Doodnormaal als je het ons vraagt, maar de vraag is of de Insta-politie het ermee eens is..

Zelfliefde

Roxeanne is zelf in ieder geval in de wolken met het kiekje. Ze schrijft erbij: "Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid." Een belangrijke boodschap, en ze geeft zelf direct het goede voorbeeld: "Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor LINDA.meiden. #lekkerbodypositief"

Bekijk de foto hieronder:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws