Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Abbey Hoes en Tess Duinker poseren in bloedje sexy kerstlingerie

Jingle all the way!

Abbey Hoes

De boom staat, t' is vroeg donker, er zitten een paar zieke radio-dj's in een doorzichtig huis en elke dag komen er minimaal drie goede doelen aan de deur. Ja, december is in volle gang.

En dat is ook te zien op de Instagram-pagina van Abbey Hoes. Samen met de mooie, 42-jarige Tess Duinker showt ze een aantal kerstige, maar vooral mokertje sexy lingeriesetjes. Speciaal voor de feestdagen.

In de comments legt Duinker uit dat de pikante fotoshoot onderdeel is van een reclamecampagne voor 18+speeltjesfabrikant EasyToys. Maar hé, daar worden de beelden natuurlijk niet minder van.

Mooiste vrouw van Nederland

Afgelopen zomer werd Abbey nog door FHM verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. Om dat te vieren deed ze ook een bijzonder fijne fotoshoot.

Haat

Nadat bekend werd dat Abbey tot 'Mooiste Vrouw van Nederland' was uitgeroepen, kreeg de brunette een hoop positieve reacties, maar ook een boel haat, zo onthulde ze.

"Ik heb nog nooit zo’n stroom haat en nare berichten over me heen gehad als na het winnen van de FHM-award. Ik ben wel wat gewend, maar jeetje mensen!", aldus Abbey in een Instagram-bericht. "Te dik, te onbekend, verbouwd, te kleine tieten, ‘ik zou mijn hond er nog vanaf trekken’… Weet dat er aan de andere kant van jouw dm, reactie, krantenkop of YouTube filmpje ook gewoon een mens zit."

'Daar wordt de wereld mooier van'

Toch ligt Abbey er naar eigen zeggen niet wakker van, zo liet ze weten. "Begrijp me niet verkeerd: leuk is anders en kwetsend is het ook. Maar mijn reden van dit bericht… Wees toch lief voor jezelf en voor elkaar. Vuur bestrijd je niet met vuur, haten lost niks op. Normaliseer het niet.” Wij zijn het daar volledig mee eens. Think before you write, daar wordt de wereld een stuk mooier van."

Entertainment
  • Grazia, Instagram
  • BrunoPress/Arjo Frank / Brunopress.nl