Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Oe la la: Abbey Hoes showt billen en meer tijdens snikhete fotoshoot

Mevrouw Hoes laat zien dat je geen twijgje hoeft te zijn om te schitteren in sexy lingerie.

Abbey Hoes

Hoes 'ie met Abbey? horen we u denken. Nou, prima, getuige de fotoshoot die de Nederlandse actrice op Instagram heeft gegooid. De welgevormde Rotterdamse is een samenwerking aangegaan met Sapph, een bedrijf dat z'n knaken verdient met lingerie en andere slaapkledij, en toont de koopwaar overtuigend aan Instagram-scrollend Nederland.

Een wit setje, een paarse variant, wat kleurrijke lingerie. Abbey is de moeilijkste niet en showt trots haar bilpartij, het bossie hout voor de deur en de rest van haar lijf onder de Marokkaanse zon. Als een professional.

Ervaring

Overigens wisten we natuurlijk al dat Abbey weet hoe je een aangename fotoshoot neerzet. Dat heeft de 29-jarige brunette immers al veel vaker gedaan, bijvoorbeeld nadat ze in de zomer van 2022 verkozen werd tot mooiste vrouw van Nederland.

Een hele eer natuurlijk. En iets wat de nodige aandacht oplevert, al is dat niet altijd positief, onthulde Hoes destijds.

"Ik heb nog nooit zo’n stroom haat en nare berichten over me heen gehad als na het winnen van de FHM-award. Ik ben wel wat gewend, maar jeetje mensen!", aldus Abbey in een Instagram-bericht. "Te dik, te onbekend, verbouwd, te kleine tieten, ‘ik zou mijn hond er nog vanaf trekken’… Weet dat er aan de andere kant van jouw dm, reactie, krantenkop of YouTube filmpje ook gewoon een mens zit."

Toch weet Abbey ook dat kritiek erbij hoort. En de shitstorm aan haat is daar helaas onderdeel van. Abbey: "Begrijp me niet verkeerd: leuk is anders en kwetsend is het ook. Maar mijn reden van dit bericht… Wees toch lief voor jezelf en voor elkaar. Vuur bestrijd je niet met vuur, haten lost niks op. Normaliseer het niet."

Entertainment
  • Instagram Abbey Hoes
  • NL Beeld / Heukers Media