Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Abbey Hoes: 'De clitoris moet veel vaker een grotere rol krijgen in verhalen'

Hoes hijgt op erotisch platform.

Abbey Hoes

Abbey kennen we vooral als actrice (Dirty Lines, Petticoat, Nena), mooiste vrouw van Nederland 2022 en van haar Instagram-berichten vol lingeriefoto's. Dat laatste is te verklaren door haar samenwerking met lingeriemerk Saphh. Binnen die context showde de welgevormde Rotterdamse al eens trots haar bilpartij, het bossie hout voor de deur en de rest van haar lijf onder de Marokkaanse zon.

Hoe dan ook, die Abbey dus is nu wederom een interessante samenwerking aangegaan. Dit keer met Rouze, een platform met sexy luisterverhalen.

Please me

De mensen van Rouze hebben een erotisch verhaal genaamd Please me geschreven, dat Abbey vervolgens voorleest op het platform. Met her en der een zwoele en hese stem, zo stellen wij ons voor. En wellicht andere plastische geluidseffecten. Maar voordat alle mannen nu als een malle gaan Googelen naar Abbey's verhaal omdat ze een soort 0906-ervaring verwachten: de focus wordt gelegd op het vrouwelijk genot. Kortom, het gaat vooral over hoe zij aan haar trekken komt.

Abbey: "Ik ben ervan overtuigd dat we vaker écht vrouwvriendelijke seks moeten zien en horen in de media. Daarom vind ik dat de clitoris veel vaker een grotere rol moet krijgen in verhalen. Daar ligt de sleutel tot gelijkwaardig plezier."

Wat dat betreft zitten Hoes en Rouze-oprichter Eva de Visser op één lijn. Die laatste wil met haar platform onder andere de orgasmekloof dichten. Die kloof houdt in dat mannen vaker klaarkomen dan vrouwen tijdens het rampetampen. "Seks hoeft niet altijd pas klaar te zijn als híj klaar is", aldus De Visser. En daar zijn wij het ergens wel mee eens. Als de python weer eens na vier minuten is uitgeraasd zijn er immers nog tig andere manieren om je dame flink wat decibellen te laten produceren.

Het verhaal ‘Please me’, ingesproken door Abbey Hoes, komt op donderdag 25 januari online op www.rouze.me. Dat kost wel knaken: een maandabonnement op het platform is € 8,99 en een jaarabonnement € 54.

Entertainment
  • Rouze
  • Rouze