Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: deze miljardairsdochter is de vriendin van Oranje-speler Steven Berghuis

Ka-ching!

Berghuis

Steven Berghuis speelt al een tijdje in het Nederlands Elftal. Logisch, want in de Eredivisie is hij al jaren een van de beste spelers. De voetballer maakte in 2021 de veelbesproken overstap van Feyenoord naar Ajax, waar hij nog tot 2025 onder contract staat.

Steven in Qatar

Dit WK presteert de aanvallend ingestelde voetballer echter wisselend. In de eerste wedstrijd van het toernooi stond Bergbuis weliswaar in de basis, maar in de potjes erna viel de keuze van admiraal Van Gaal op Koopmeiners en De Roon. Spelers die iets minder risico in hun spel leggen.

Tegen Argentinië krijgt de Ajacied waarschijnlijk wel weer de kans om zich vanaf minuut één te bewijzen. Van Gaal zou volgens de laatste geruchten niet Klaassen maar Berghuis in de basis zetten. Goed plan? Dat moet blijken. Wij bidden in ieder geval onze knietjes kapot dat we Messi & Co uit het toernooi knikkeren. Met of zonder Berghuis.

Nadine

Aan de Oranje-vrouwen zal het in ieder geval niet liggen. Zij zijn - in sommige gevallen inclusief kroost - afgereisd naar de Qatarese woestijn om 'onze jongens' aan te moedigen vanaf de tribune. Zo ook Nadine Bamberger, de vriendin van Steven Berghuis.

De twee zijn al jaren samen en kregen in 2019 zelf een dochter, Joy.

Bamberger

Over Nadine zelf is verder niet heel veel bekend. Haar Instagram-pagina is afgeschermd en op de social media-pagina's van Berghuis plaatst de voetballer heel sporadisch een plaat van z'n meisje. Het is duidelijk dat zij liever in de luwte opereert.

Vader Lesley Bamberger is daarentegen een bekende naam. De succesvolle zakenman is eigenaar en algemeen directeur van de Kroonenberg Groep, een vastgoedonderneming opgericht door zijn opa Jaap Kroonenberg.

Het bedrijf dat Lesley van zijn opa erfde, bezit commercieel, industrieel en residentieel vastgoed in zowel Nederland als de Verenigde Staten. Een van de bekendere bezittingen van de groep is winkelcentrum Kalverpassage aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Het geschatte vermogen van Nadines vader Lesley Bamberger schommelt wat heen en weer tussen de 1,8 en 2 miljard euro. Kortom, goed geregeld, Steven.

Entertainment
  • Grazia, Quotenet, Vastgoedweb
  • Pro Shots / Marcel van Dorst