Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: vriendin Max Verstappen trekt kleren uit in het bos

Natuurfoto's, altijd goed.

Max verstappen

Waar Max het vooral moet hebben van heel hard rondrijden in een Red Bull Racing-bak, heeft vriendin Kelly Piquet hele andere kwaliteiten. De Braziliaanse doet het vooral goed op foto's.

Dat weten ook tijdschrift Mirror Mirror en juwelenmerk Cartier, die de bloedmooie Kelly inhuurden voor een nieuwe campagne. Het resultaat: smaakvolle foto's, waarop Piquet weliswaar niks aanheeft, maar die door de zorgvuldig gekozen poses toch weinig onthullen.

Over Kelly

De 33-jarige brunette heeft gestudeerd in New York en had daar als hoofdvak internationale betrekkingen. Piquet had daarnaast interesse in mode ging aan de slag als columniste bij onder andere Marie Claire. Daar werd al snel duidelijk dat Piquet naast een goed stel hersens ook een behoorlijk tsjah, appetijtelijk lichaam had. Niet verrassend dus dat ze ook aan de slag kon als model.

Kelly heeft wel wat met Formule 1

De beeldschone brunette is weliswaar geboren in Duitsland, ze heeft een Braziliaans paspoort. Haar vader is namelijk de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen Formule 1 Nelson Piquet. Naast Zuid-Amerikaanse roots heeft Piquet ook wel iets met ons kouwe kikkerlandje: moeder Sylvia Tamsma is een Nederlandse - en deed trouwens ook modellenwerk.

Niet lang geleden had Kelly trouwens nog een relatie met een andere F1-coureur, namelijk de Rus Daniil Vjatsjeslavovitsj Kvjat. De twee kregen enkele jaren terug zelfs een dochtertje, maar gingen kort daarna uit elkaar.

Conclusie: Kelly heeft wel wat met autosport. En Max met mooie vrouwen. Eén en één is twee, zou je zeggen. De twee begonnen in oktober 2020 te daten en lijken tot dusver erg gelukkig samen. Mochten ze ooit voor nageslacht zorgen, dan lijkt een carrière in de autosport een logische toekomst voor de Verstappen/Piquet-telg.

Entertainment
  • BrunoPress/Action Press / Brunopress.nl