Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Kim Feenstra trekt kleren uit en doet sexy in Duitse hotelkamer

Schön!

Kim Feenstra

Ze heeft een succesvolle carrière als model en fotograaf en is de inmiddels ook moeder. En als kersverse moeder wil je soms ook weleens wat tijd voor jezelf. Even geen gejank en geschreeuw. Wat doe je dan? Naar Duitsland, moet Kim gedacht hebben.

München om precies te zijn, samen met vriendin Maria Tailor. Eenmaal daar voelt Kim zich kennelijk zo geïnspireerd door haar hotelkamer, dat ze een paar pikante foto's van zichzelf maakt. Je bent fotograaf annex model of je bent het niet natuurlijk…

Na het schieten van de boudoirachtige foto’s, knalt ze de boel op internet. Klassieke zwartwit-plaatjes, waarop ze enkel en alleen een paar hakken en een string aanheeft. De brunette noemt ze zelf heel toepasselijk 'The Hotelroom Selfies'.

Kim strijdt tegen onrecht

Kim is zoals bekend een appetijtelijke verschijning. Het model houdt zich echter ook bezig met serieuze zaken en is ontzettend maatschappelijk betrokken. Zo strijdt ze al jaren voor een verbod op het walgelijke 'pedohandboek', waarin allerlei tips voor pedofielen staan. Feenstra trekt deze strijd door tot het handboek ook op Europees niveau wordt verboden. Dit in samenwerking met Marcel Jenninga van Stichting Strijd tegen Misbruik en Europarlementariër Catharina Rinzema.

"Pedofielen of kindermisbruikers die zichzelf strafbaar hebben gemaakt aan een dergelijk feit, komen nog te makkelijk weg met hun daden", stelt ze. "Er is nog een hele lange weg te gaan."

Entertainment
  • Grazia
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl, Instagram