Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kim Feenstra strijdt voor verbod op pedohandboek: 'Walgelijk'

'Er is nog een hele lange weg te gaan', aldus het voormalig topmodel.

Kim Feenstra

Afgelopen dinsdag besprak de Tweede Kamer een wetsvoorstel om bezit en verspreiding van het pedohandboek strafbaar te maken. In het boek worden allerlei tips gegeven over hoe je het beste kinderen kunt verleiden om seksuele handelingen te verrichten, maar ook hoe je het beste DNA-sporen kunt wissen. Volgende week dinsdag wordt er gestemd over de nieuwe wet die deze pedohandleidingen moet bestrijden.

Een stap in de goede richting, vindt Kim Feenstra. Het Nederlandse model maakt zich al lange tijd hard voor zo'n verbod en gaat door met deze strijd tot het pedohandboek ook op Europees niveau wordt verboden. Dit doet ze samen met Marcel Jenninga van Stichting Strijd tegen Misbruik en Europarlementariër Catharina Rinzema.

Kim en haar strijd tegen pedo's

Kim op Instagram over het pedohandboek: "Hierin staat o.a. op een walgelijke manier beschreven hoe je d.m.v. speciale pedagogische methoden en kinderpsychologie, een kind een geheim kunt laten bewaren en hoe je DNA sporen moet wissen. Een kind kan verleiden om seks mee te hebben."

Volgens het 37-jarige model is seksueel misbruik een te weinig besproken onderwerp. "Pedofielen of kindermisbruikers die zichzelf strafbaar hebben gemaakt aan een dergelijk feit, komen nog te makkelijk weg met hun daden", stelt ze. "Er is nog een hele lange weg te gaan."

In haar bericht valt ook te lezen dat Kim enigszins verontwaardigd is over het feit dat zo'n verbod er nu pas komt. Kim: "Het is zeer nalatig geweest van de Nederlandse politiek. Dat het nu is opgepakt is een kleine zege viering." Zoals eerder gezegd blijft de BN'er nu strijden voor een Europees verbod op het pedohandboek. "Lawaai maken loont. Wegkijken niet."

Pedostaat

In juni van dit jaar sprak Feenstra zich ook al uit over Nederlandse pedofielen. In korte tijd was er het nieuws over Donny M. en de ontvoering en dood van de 9-jarige Gino, plus de arrestaties van diverse Nederlandse pedokopstukken in Zuid-Amerika - Nelson M., Marthijn U., Lesley L.

"Ik wil dat we opstaan en dat ons volk gewoon zegt: genoeg is genoeg", stelde Feenstra in een bericht op Instagram. "Ik weet dat ik me op glad ijs begeef - gelukkig kan ik goed schaatsen en ben niet bang op mijn bek te gaan - maar Nederland is echt een pedostaat aan het worden."

BVNL

Ze sloeg daarom de handen ineen met BVNL, de partij van Wybren van Haga. Dit om een plan te maken om zedendelinquenten beter te monitoren.

Uit het statement van BVNL: "Slechts een beperkt deel van de zedendelinquenten krijgt bijzondere voorwaarden opgelegd bij voorwaardelijke veroordeling, strafbeschikking, voorwaardelijk sepot, of schorsing van de voorlopige hechtenis. Veel potentieel gevaarlijke delinquenten lopen na verloop van tijd dus zonder toezicht weer vrij rond in de samenleving, met alle gevolgen van dien."

Misdaad
  • RTL Boulevard, Instagram
  • brunopress.nl