Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Gaby Blaasers bips past niet in haar broek

Proppen.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser deelt met enige regelmaat foto's op Instagram. De ene keer heeft ze dan een kek outfitje aan. Nog vaker heeft ze niet heel veel aan. Tot groot genoegen van haar volgers.

Proppen

Ook haar laatste post valt wel aardig in de smaak, zo valt te zien aan de duizenden likes en reacties. Op een video is te zien hoe Gaby probeert haar kadetten met alle macht in haar jeans te proppen. Zonder succes.

In hetzelfde filmpje showt het blonde model de oorzaak van deze uitdaging: Gaby traint veel. En dan met name haar derrière. Squats, lunges en ga zo maar door. Alles om haar bips in optima forma te krijgen.

Niet alleen puur natuur

Overigens heeft Gaby haar looks niet enkel aan trainen en goede genen te danken. Regelmatig laat ze de plooien in haar inmiddels 36-jarige lijf gladstrijken en platspuiten.

"Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar", vertelde Gaby enige tijd terug openhartig aan &C. De actrice gaat iedere twee jaar langs de arts voor fillers en 'vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt'. "Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is."

Ondanks dat Gaby zelf tevreden is met haar uiterlijk, krijgt ze soms behoorlijk wat kritiek van haar volgers over zich heen. Zij vinden vaak dat het wel een tandje minder met de botox kan bij Gaby. "Mensen hebben snel een vooroordeel over mij. Het klopt dat ik open ben over botox en fillers, maar dat betekent niet dat ik het erg vind om ouder te worden."

Entertainment
  • Instagram
  • www.brunopress.nl