Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van casual tot netjes: broeken die in elke garderobe van heren horen

Een veelzijdige garderobe begint met een goede collectie broeken. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor het weekend, een formele look voor op kantoor, of iets daartussenin, de juiste broeken heren kunnen je hele outfit maken of breken. Daarom is het belangrijk om te investeren in verschillende soorten broeken die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Kom je hier graag wat meer over te weten? In dit blog geven we je een paar handige kledingtips waar je meteen mee aan de slag kunt gaan. 

broeken

Voeg een paar spijkerbroeken toe aan je garderobe: casual en enorm comfortabel 

Een goede spijkerbroek is de basis van elke mannelijke garderobe. Deze broek kan op eindeloos veel manieren worden gecombineerd en is geschikt voor allerlei gelegenheden. Of je nu kiest voor een klassieke blauwe jeans, een moderne zwarte variant, of een trendy gescheurde versie, een spijkerbroek biedt altijd comfort en flexibiliteit. Let op de pasvorm: een slim fit of straight fit geeft een tijdloze uitstraling die vrijwel iedereen staat. Vermijd te wijde of te strakke modellen, tenzij dat bij je persoonlijke stijl past. Met een casual T-shirt, een overhemd of zelfs een blazer creëer je eenvoudig een outfit die zowel nonchalant als stijlvol is.

Een pantalon leent zich erg goed voor de meer formele gelegenheden

Wanneer je een formele of semi-formele gelegenheid op de planning hebt, kan een pantalon niet ontbreken. Deze broek, vaak gemaakt van lichte en comfortabele materialen zoals wol of katoen, geeft je outfit direct een nette en verfijnde uitstraling. Combineer een donkerblauwe of grijze pantalon met een overhemd en colbert voor een klassiek kantooroutfit, of draag hem met een casual trui voor een stijlvolle maar ontspannen look. Een pantalon met een plooidetail of een subtiel patroon kan net dat beetje extra flair toevoegen. Zorg ervoor dat de broek perfect op maat zit voor de beste pasvorm en draagcomfort.

Ga voor luchtig en draag een chino tijdens de zomermaanden

Chino’s zijn de ideale broeken voor de warmere maanden. Deze broeken, meestal gemaakt van lichtgewicht katoen, hebben een ademende stof die comfort biedt op warme dagen. Chino’s zijn veelzijdig en kunnen zowel netjes als casual worden gedragen. Ga voor een lichtbeige of khaki-kleurige chino in de zomer, en combineer deze met een polo of luchtig linnen overhemd. Door de eenvoudige en stijlvolle uitstraling passen chino’s perfect bij verschillende gelegenheden, van een ontspannen strandwandeling tot een zomerfeest.

Lifestyle
  • Unsplash