Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kerel betaalt vrouwen voor knelbroeken in 't openbaar

Dames goed geld toeschuiven om in het openbaar knelbroeken te ontvangen. Wij oordelen niet. Wij delen het alleen.

Kerel betaalt vrouwen voor knelbroeken in 't openbaar

Dames goed geld toeschuiven om in het openbaar knelbroeken te ontvangen. Wij oordelen niet. Wij delen het alleen.

Kijk, vrijwel iedereen zal bepaalde wensen hebben tussen de lakens. Prima. Top. Doodnormaal, ook al zal niet elke fantasie even gebruikelijk zijn. Goed, als er maar sprake is van volwassen deelnemers én wederzijdse instemming. Zo ja, dan is er helemaal niets aan de hand. Wie zijn wij dan ook om te oordelen over de fetisj van de Londense 'Bobby' (niet zijn echte naam). Deze 26-jarige knaap, werkzaam bij de gemeente, betaalt vrouwen 100 pond (ruim 100 euro) om hem in het openbaar een knelbroek te geven. Je weet wel: de onderbroek die van achteren omhoog wordt getrokken, waardoor het klokkenspel aardig begint te knellen.

Lees ook: ziekenhuis blundert: man komt voor blaasoperatie, krijgt besnijdenis

Gepest

Aan de lokale website My London vertelt hij: "Het is de perfecte combinatie van vernedering, dominantie en pijn". Bobby, die de knelbroeken het liefst in een drukke omgeving ontvangt, zegt voorts: "Het is lastig te bepalen wanneer de gedachte aan een wedgie (het Engelse woord voor knelbroek, red.) veranderde van een nachtmerrie naar iets waar ik van geniet". In zijn schooltijd is Bobby aardig gepest en daarbij zijn meermaals knelbroeken uitgedeeld. Uit die slechte ervaringen is toch iets goeds voortgekomen, want de Londenaar geniet inmiddels dus behoorlijk van een knelbroek of twee.

Lees ook: pechvogel zet per ongeluk fortuin bij het afval

Helaas, mannen maken geen kans op 100 euro: enkel vrouwen komen in aanmerking voor de opmerkelijke dienst. Dat vernedert meer, aldus Bobby.