Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Bekende Nederlandse rapper' verdacht van verkrachting en opgepakt op Mallorca

Volgens meerdere Spaanse kranten trad de verdachte Nederlandse rapper op in een plaatselijke club. Na dat optreden zou er een verkrachting hebben plaatsgevonden in een hotel in de buurt.

Mallorca

Nieuwsplatform GeenStijl ontdekte dat het lokale maar Engelstalige Majorca Daily Bulletin heeft geschreven over de arrestatie. Uit dat artikel: "On Sunday, the National Police arrested a Dutch rapper, who is accused of raping a Dutch woman at a hotel in Playa de Palma."

Beschuldiging

Volgens de krant is het vermeende slachtoffer een vrouw die samen met een vriendin een concert van een Nederlandse rapper bijwoonde in een lokale club in Playa de Palma.

Volgens de vrouw ontmoette de twee vriendinnen de rapper na het concert om foto's te nemen. Hij zou een van hen daarna hebben voorgesteld om mee te komen naar zijn hotel. En dat deed ze. De Spaanse krant schrijft dat de twee eerst intiem waren met wederzijdse instemming, maar dat zij op een gegeven moment wilde dat hij stopte. Dat weigerde hij.

'Bekende naam'

Nadien zou hij haar hebben gevraagd of ze hem had opgenomen met haar telefoon. Toen ze stelde dat dat niet het geval was, zou hij haar tas uit het hotelraam hebben gegooid. Even later is ze naar de politie gestapt om hen in te lichten over het voorval.

Rond 07:00 's ochtends is de rapper opgepakt in het hotel. Om welke rapper het gaat, is nog niet duidelijk. Het Majorca Daily Bulletin schrijft wel dat het om een bekende naam gaat in Nederland.

Misdaad
  • GeenStijl
  • Pro Shots / imago