Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geraldine Kemper: 'Ik had graag stevigere borsten gewild'

Geraldine staat samen met andere BN'ers topless in de Linda, als statement tegen het taboe dat er heerst rondom vrouwelijke tepels.

Geraldine Kemper

Ja, ja, tepels. Blijven mooie stukjes lijf. Echter zijn platforms op internet niet altijd even blij wanneer ze te zien zijn op foto's, en dan met name als het vrouwelijke tepels betreft. Instagram mietert de kiekjes er dan snel af. Net als Facebook en Twitter.

Dit tot grote teleurstelling van een bepaalde groep vrouwen. Zij vinden dat er geen verschil zou moeten zijn tussen een mannentepel en een vrouwentepel, wat betreft het beleid op social media. Onder andere Geraldine Kemper, Fockeline Ouwerkerk, Joy Delima, Romy Monteiro, Marian Mudder, Fajah Lourens, Dylan Yurdakul, Lauren Verster en Gaby Blaaser verschijnen daarom morgen 'halfnaakt' op de cover van de Linda. De speciale editie van het vrouwenblad heet Tits ‘R’ us.

Geraldine wil stevigere voorgevel

Hoewel de presentatrice zich schaart achter de zogenaamde 'free-the-nipple-beweging', geeft ze aan toch nog best wat onzekerheden te hebben. "Toen deze shoot eraan kwam, heb ik voor de spiegel gestaan: hoe zien ze eruit als ik zo beweeg, of zo?" stelt ze. "Ik ben blij met mijn tepels en de omvang van mijn borsten, maar ik had ze wel graag wat steviger gehad."

Dat komt naar eigen zeggen mede door kritiek van anderen, bijvoorbeeld in online commentaar. Mensen zeggen daar dat ze te plat is en vragen zich af of de blondine niet een borstvergroting moet overwegen. Kemper: "In ons vakgebied waar uiterlijk het eerste is waar mensen naar kijken, ben je er toch mee bezig." Ze vraagt zich zelfs af of men in televisieland wel normaal je vak kunt blijven doen zonder botox.

Gecensureerd

De speciale Tits ‘R’ us-editie van de Linda ligt morgen in de schappen. Het magazine heeft de cover al gedeeld, waarop al de poserende dames te zien zijn. Met handen voor de tepels, dat dan weer wel. Anders zou de afbeelding verwijderd worden van social media. Ook deelt het blad al een voorproefje van de fotoshoots op Instagram. Ook deze zijn 'gekuist' met balkjes.

Entertainment
  • RTL Boulevard, LINDA
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl